Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018 Taur

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018 Taur. Săptămâna aceasta vine cu niște avertismente de care e bine să ții cont.

Încăpățânarea ta nu este suportată de toată lumea la nesfârșit, iar acesta este principalul semnal că trebuie musai să schimbi ceva. Ești pus în fața unor situații în care trebuie să recunoști unde greșești sau unde ai greșit în trecut.

Previziuni

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Vor fi momente importante din punct de vedere profesional, acele momente care îți vor da posibilitatea să îți recunoști gafele. Odată recunoscute, ele sunt pe jumătate iertate, nu-i așa?

Așadar, vorbim de o săptămână a rezolvării problemelor cu tactici noi, cu tehnici noi. Ai parte de momente extraordinare însă din punct de vedere amoros.

Vei fi surprins în perioada următoare de partenerul de viață. Unele cadouri vor veni la tine când nu te aștepți. Ai câteva zile numai bune în următoarea perioadă. Se anunță tot felul de momente speciale.

De altfel, schimbările pe care le faci vor fi susținute și de cei mai aprigi cârcotași ai tăi. Ai parte de înțelegere din partea tuturor, așa că lasă văicăreala și profită săptămâna aceasta cât poți de beneficiile cu care vine.

Mai mult, din punct de vedere financiar apar cele mai mari schimbări. Se poate schimba data la care primești salariul și s-ar putea să te trezești ori cu mai mulți bani în buzunar, ori cu mai puțini.

Sectorul financiar e umbrit de imprevizibil, așa că e bine să pui niște bani la o parte din plin. Nu lăsa totul la voia întâmplări, căci soarta te surprinde de fiecare dată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top