Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018 Gemeni

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018 Gemeni. Săptămâna începe cu tot felul de situații încurcate. Încurcate mai sunt căile business-ului, nu-i așa? Te așteaptă câteva zile în care va trebui să faci tot felul de referate, să redresezi o situație financiară care ține și de noroc până la urmă.

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018 Gemeni

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Aventurile fiscale îți pot aduce pierderi uriașe dacă nu ești atent cum gestionezi de acum încolo bugetul, de ce nu, cu mai multă creativitate. Zilele în care poți repara anumite greșeli făcute în trecut sunt chiar cele de la începutul săptămâni.

Deci atenție mare cu precădere la zilele de luni și marți! În orice caz, problemele financiare se rezolvă la un moment dat, dar ce faci din punct de vedere sufletesc? Vin la tine iubiri mai vechi… Unele relații nu se uită niciodată și tu știi cel mai bine cum e ca mintea să fie în prezent și inima în trecut.

Va trebui să le împaci pe cele două în această săptămână. Nu de alta, dar din cauza anumitor răni din dragoste s-ar putea într-o zi să te pierzi pe tine însuți și chiar nu merită.

Apoi, relațiile cu apropiații pot fi unele destul de șubrede asta din cauza pretențiilor pe care alții le ridică la adresa ta, dar și din cauza anumitor cerințe pe care le ai și pe care nu știi să le motivezi până la capăt.

Cu sănătatea vei sta ceva mai bine cu o singură condiție: chiar să te ții de noul stil de viață și de regimul alimentar pe care tu singur ți l-ai impus. E foarte plăcut să vezi că te autoeduci atât de frumos și că te ții de anumite promisiuni pe care ți le-ai făcut chiar tu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top