Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 25 - 31 mai

Stiri

Horoscop săptămânal 25 – 31 mai

Berbec. Astrele se vor juca puțin cu sănătatea ta în intervalul luni – miercuri. Dacă vrei să stai departe de medicamente ai grijă la alimentația din această perioadă și nu uita de exercițiile fizice. Și la job este posibil să te confrunți cu anumite situații mai delicate, asta în special din cauza lipsei de comunicare. Este posibil ca un coleg să te îndrume spre un drum greșit, așa că ai grijă cum procedezi. Evită exprimările ambigue în sânul familiei, căci anumite rude s-ar putea să-ți scoată peri albi din pricina faptului că au înțeles cu totul altceva.

CITEȘTE ȘI: Cum iubesc zodiile?

Taur. Evită pe cât posibil să te afli în situaii limită, căci este posibil să te descarci pe o persoană care nu ți-a greșit cu nimic. Răbdare și la locul de muncă, unde un coleg ar face tot posibilul pentru a atrage simpatia șefilor, lăsându-te pe tine într-un con de umbră. Se pot ivi oportunităi noi, dar ai grijă cum profiți de ele. Încearcă să nu-ți implici prietenii în afaceri și gândește-te bine înainte de a-i ajuta cu bani, căci șansele ca împrumutul să ajungă din nou în buzunarul tău sunt foarte mici.

Gemeni. Pentru că ești foarte agitat săptămâna aceasta, este posibil ca în weekend să te simți lipsit de vlagă. O cură de detoxifiere este posibil să te pună din nou pe picioare. Săptămâna aceasta ajungi să cheltui cam mulți bani, încă de luni chiar, însă din fericire ai și un buget pe măsură. Mare atenție la sentimente, căci este posibil ca în aceste zile să ai parte de un cutremur emoțional, din care vei scăpa doar cu ajutorul celor dragi.

Horoscop săptămânal 25 – 31 mai

Rac. Săptămâna aceasta ești hipersensibil, astfel că ai mult de suferit de pe urma remarcilor prietenilor ori ale familiei. Soluția problemelor nu vine din cer, astfel că trebuie să te gândești la o variantă care să te scoată din impasul emoțional. În următoarele zile este posibil să-i auzi pe colegi cum te vorbesc pe la spate, însă nu trebuie să pui la suflet astfel de vorbe. Și din interiorul familiei este posibil ca cineva să se răzvrătească împotriva ta, dar cum diplomația te caracterizează de minune, vei reuși să faci față cu brio și unei astfel de provocări.

Leu. Ți se pare că cei din jur nu-i acordă suficientă atenție, iar egoul tău nu poate permite acest lucru. Nu uita că lucrurile nu sunt mereu ceea ce par, astfel că nu ai motive de scandal. Această impresie a ta te poate afecta și pe plan profesional, așa că ai grijă la modul în care îți desfășori activitatea, pentru a nu afecta grupul sau proiectele din care faci parte. Lucrurile se pot complica și pe plan personal, așa că ai mare grijă cum descurci ițele, pentru ca nimeni să nu sufere.

Fecioară. Zilele acestea îți dorești să te retragi din atenția tuturor, lucru imposibil, mai ales după ce afli că lumea te vorbește pe la spate. Este posibil să ajungi la fundul sacului mai devreme decât credeai, astfel că va trebui să improvizezi pentru a atrage fonduri noi. Este posibil ca săptămâna aceasta să te confrunți cu un lucru de care îți este foarte teamă și anume să alegi între partener și job.

Balanță. În cazul în care vrei să îți faci anumite analize este recomandat să te testezi cât mai repede, pentru a scăpa de stres, iar în cazul în care rezultatele nu sunt pe placul tău, nu strică să ceri și o a doua părere. La muncă parcă fiecare este de capul lui, motiv pentru care nu ar strica să te impui puțin.

Scorpion. În cazul în care ai dureri sau suferi de anumite afecțiuni, nu te aștepta ca soluția să vină imediat. Asigură-te că urmezi întocmai recomadările specialistului, căci doar așa te vei face bine. Ai grijă cu banii și nu cheltui mai mult decât este necesar, căci s-ar putea să te trezești cu buzunarul gol. Viața socială prinde tot mai mult contur și este posibil să-ți faci prieteni noi, iar dacă duci lipsă de partener, șansele să cunoști pe cineva până la finalul săptămânii sunt destul de mari.

Săgetător. Chiar dacă ești o persoană veselă și optimistă, spre finalul săptămânii este posibil să te cuprindă o depresie fără motiv. Ai grijă să te afli în preajma unor oameni pozitivi, care să te încarce cu energie și putere. Sunt șanse mari să apară și o dragoste cu năbădăi, dar ai grijă să controlezi acest foc al pasiunii, pentru a nu te arde. Nu amesteca viața profesională cu cea intimă, căci este posibil să nu mai faci față.

RECOMANDARE: TEST: CAT DE MINCINOS ESTI?

Capricorn. Săptămâna aceasta totul va deveni ca un bumerang pentru tine, așa că ai grijă ce vorbești și cum acționezi. Dacă luni lucrurile merg bine la muncă, începând de marți vor exista tot felul de complicații, astfel că trebuie să te mobilizezi. Cere și ți se va da, dar ai grijă la modul în care soliciți ajutorul colegilor. Chiar dacă te obosesc stările de spirit ale partenerului, încearcă să empatizezi cu acesta și să-l înțelegi și pe el, la fel cum și el te înțelege pe tine.

Vărsător. Începutul de săptămână vine cu o oarecare vulnerabilitate, așa că ar trebui să fiți mai atenți la sănătate.Tot de luni vin mai multe sarcini la locul de muncă, pe care trebuie să le executați cu multă răbdare, pentru a nu greși. Viața de cuplu este și ea puțin confuză, astfel că stați să vă întrebați unde vă situați și încotro vă îndreptați. Dacă lucrurile nu evoluează este posibil să fiți și voi de vină, așa că luați atitudine.

Pești. Săptămâna aceasta este prilej de meditație, pentru că starea emoțională necesită îngrijire maximă. Provocări vin și de la locul de muncă, unde mai mulți oameni încearcă să-și impună viziunile. Viața personală este și ea încărcată de activități, astfel că ar fi indicat să măriți pasul pentru a fi capabil să le faceți față.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top