Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 24 - 30 septembrie 2018 Rac

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Rac

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Rac. E o săptămână în care călătorești mult, în care descoperi locuri superbe.

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Rac

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Descoperi locuri minunate în apropierea locuinței tale. Se poate spune că abia acum începi să călătorești cu adevărat, asta pentru că reușești să ajungi în niște păduri pe lângă care doar ai trecut îngândurat în alte dăți, să stai la iarbă verde lângă un loc pe care iarăși nu dădeai doi bani…

Turismul local te poate ajuta să te descătușezi de energiile negative și de pesmimism. Aceste mici excursii au rolul să te relaxeze și să îți încarce bateriile.

Ai parte de o perioadă favorabilă și din punct de vedere financiar. Munca ta este răsplătită cum se cuvine. Ai de făcut niște alegeri importante.

Nu uita și de zilele de naștere care vin în această săptămână. Asta nu înseamnă că trebuie să dai toți banii pe cadouri, dar nici să te prezinți la oamenii aceia cu chilipiruri.

De altfel, tu știi să faci cadouri frumoase și cu bani puțini. Ai talentul de a-i surprinde pe ceilalți cu ingeniozitatea ta.

Din punct de vedere amoros, s-ar putea să trăiești o dezamăgire. Cineva ți-a spus de multă vreme că relația în care ai intrat nu e una avantajoasă pentru tine, pentru tihna ta, dar ai ignorat avertismentele pentru că îi credeai niște băgăcioși.

Ai parte de momente revelatoare din toate punctele de vedere și, în sfârșit, primești ceea ce meriți de la viață. Adică primești respectul cuvenit, afecțiune și înțelegere, cele mai importante lucruri pentru tine într-o relație.

S-ar putea ca o veche iubire să revină în viața ta sub o altă formă. Cu alte cuvinte, redescoperi vechea iubire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top