Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 24 - 30 septembrie 2018 Berbec

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Berbec

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Berbec. Ultima săptămână din luna septembrie vine cu multe lecții de viață pentru tine.

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Berbec

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Primele zile ale săptămânii readuce într-o manieră cu totul inedită trecutul în viața ta. Vei avea parte de tot felul de flash-uri care vor veni în mintea ta.

Se poate spune că abia de acum vei înțelege de ce anumiți oameni ți-au greșit atunci când tu îi judecau. Abia acum vei înțelege de ce anumiți prieteni au considerat că ai acționat greșit, că ai dezamăgit.

Aceste mustrări de conștiință nu au cum să ducă decât la ceva bun. Vor apărea tot felul de momente benefice din punct de vedere profesional, acele situații-cheie în care vei putea demonstra că ai învățat ceva din greșelile trecutului.

Situația financiară se stabilizează. Apar oportunități unice de creștere mai ales pe la mijlocul săptămânii.

La capitolul iubire apar câteva discuții în contradictoriu cu persoana iubită, asta dacă ai deja o relație stabilă. Acele discuții, oricât par de minore și de nesemnificative, s-ar putea să îți schimbe modul în care percepi relația și ar putea trezi în tine pretenții noi.

Niciodată nu e târziu să o iei de la zero, chiar și în doi. Datoria ta este să explici foarte bine persoanei iubite ce te nemulțumește.

Cu alte cuvinte, ultima săptămână din luna septembrie este excelentă pentru tot felul de clarificări care trebuiau făcute până acum. Nu e târziu, depinde ce înseamnă pentru tine „târziu”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top