Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 23 - 29 iulie 2018 Pești

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Pești

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Pești. Ultima săptămână din luna iulie vine cu o serie de lecții de viață pentru nativul Pești. Iată ce îți rezervă astrele

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Pești

Săptămâna începe în forță, cu o serie de decizii pe care trebuie să le iei pentru cariera ta. Apar oportunități de unde nu te aștepți și trebuie să cântărești foarte bine evenimentele din toate părțile.

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Integral: Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Ai de făcut alegeri mai ales cu privire la resursele financiare de care dispui. Lucrurile pot evolua pozitiv dacă știi cum să îți gestionezi bugetul. Poate că acum e momentul pentru investiții de care fugeai altă dată.

Din punct de vedere amoros, viața ta este una roz. Vei primi afecțiune și vei avea parte de înțelegere din partea partenerului de viață.

Se știe că toanele tale sunt uneori greu de suportat, dar ai norocul de a benefica de înțelegere de la persoanele, culmea, pe care le tot sâcâi. Te așteaptă momente extraordinare din punct de vedere sentimental. Cu dragostea vei sta așadar excelent.

Cât privește relația cu cei din jur, prieteni, colegi de muncă, rude sau vecini, apar mici sincope undeva la mijlocul săptămânii.

Ar fi indicat să eviți discuțiile pe teme religioase sau politice. Efectiv sunt situații în viață în care nu ai cu cine trata anumite subiecte. Oricât de diplomat ai încerca să îți impui punctul de vedere, te vei lovi de opinii contundente, de multe ori de agresivitatea celui care nici măcar nu vrea să asculte, darămite să înțeleagă și alte viziuni.

Trebuie să te limitezi la simplul non-combat dacă vrei să nu te doară capul degeaba pe niște discuții care până la urmă nu vor schimba lumea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top