Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Leu

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Leu. Se anunță o săptămână interesantă pentru Leii, deoarece au Soarele de partea lor, încă din prima zi a săptămânii, dar trebuie să aibă grijă cum atrag lucrurile bune.

Guvernatorul zodiei Leu îi ajută pe Lei să își deschidă mai ușor sufletul și să creeze relații cu cei din jur. Se anunță o perioadă favorabilă pentru cei care vor să își schimbe locul de muncă. Leii trebuie să profite de orice oportunitate care le iese în cale, însă totul trebuie făcut cu mare băgare de seamă.

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Integral: Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Pe plan sentimental, mai multe discuții cu partenerul de cuplu îi pot destabiliza pe Lei, care simt că pierd controlul în relație. Vor fi răscoliți din punct de vedere sentimental și vor da multe explicații zilele acestea. Leii vor da explicații cu privire la persoane din trecutul lor sau din prezent.

La sfârșitul săptămânii, nativii zodiei sunt sfătuiți să fie foarte atenți la ceea ce fac, pentru că totul se poate întoarce împotriva lor. Orice cuvânt spus greșit pote duce la o ruptură cu partenerul de viață sau la locul de muncă. Nu sunt permise greșelile, pentru că cei din jur sunt necruțători în ceea ce vă privește. Se întoarce roata zilele acestea.

Leii sunt predispuși la accidente zilele acestea

La fel ca cei din zodia Rac, și Leii sunt sfătuiți să fie cu băgare de seamă în ceea ce privește cheltuielile pe care le fac. Chiar dacă anumite lucruri par un chilipir și trebuie să fie cumpărate imediat, Leii sunt sfătuiți să ceară și o a doua opinie. Cei care se aflî în vacanță ar trebui să nu își dea toți banii pe lucruri luxoase și să fie ceva mai cumpătați.

Nativii zodiei Leu adoră aventura de orice fel, însă ar trebui să fie mai atenți, pentru că sunt predispuși la mici accidente. Chiar dacă anumite activități par foarte interesante, ar trebui să stea deoparte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top