Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 20 - 26 august 2018 Taur

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Taur

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Taur. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt pe cale să își schimbe radical viața. Totuși, trebuie să ia în calcul anumite aspecte atunci când iau decizii foarte importante.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 20 – 26 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Taur

În ceea ce privește viața sentimentală, Taurii au de trecut anumite obstacole în primele zile ale săptămânii. Acești nativi vor fi nevoiți să își dovedească sentimentele pentru partenrul sau partenera de cuplu. După acea perioadă mai agitată de la începutul săptămânii, totul va decurge bine în ceea ce privește viața sentimentală.

Cariera Taurilor va fi un subiect destul de senibil în această săptămână. Este posiubil să fie nevoiți să își neglijeze locul de muncă în această ssăptămână. Iar rezultatele vor fi imediat resimțite. De aici pot apărea conflicte la locul de muncă, poate chiar și cu superiorii. Nici relația cu colegii de servicu nu va fi una plăcută în această săptămână.

Taurii se simt neîndreptățiți, dar nu au ce face în acest sens. Doar să își vadă de treaba lor, pentru că o discuție mai aprinsă cu cei de la locul de muncă nu va face decât să intensifice mai mult conflictele și tensiunea de la lucru. De aceea este mult mai bine ca Taurii să se abțină, să nu pună paie pe foc.

Pe plan financiar, situația nu se va schimba. Cel puțin, nu vor apărea schimbări majore care să aibă un anumit impact asupra viații acestor nativi. Ce-i drept, faptul că au strâns cureaua în ultima vreme și au reușit să facă anumite economii îi ajută mult pe cei ce s-au născut în zodia Taurului.

În privința sănătății, pot să apară unele probleme. Nimic serios, dar asta nu însemană că trebuie să își neglijeze strea de sănătate. Imedat ce simt că ceva nu este în regulă cu ei, Taurii trebuie să meargă la medic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top