Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 20 - 26 august 2018 Rac

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Rac

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Rac. Săptămâna aceasta Racii vor fi extrem de ambițioși. Vor ajunge acolo unde nici măcar nu îndrăzneau să viseze. Iată ce îți rezervă astrele dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal.
Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 20 – 26 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Rac

În privința vieții sentimentale, Racii nu trebuie să își facă griji. Relația cu partenerul de viață nu va întâmpina nicio problemă. Și asta deoarece acești nativi au înțeles în trecut cât de importantă este comunicarea în relație. Acum știu ce să facă și ce să evite pentru a nu intra din nou în conflict cu partenerii de viață. Așadar, toate bune și frumoase în ceea ce privește viața sentimentală a acestor nativi.

Cariera este importantă petru Raci, motiv pentru care i-au acordat o atenție deosebită în aceatsă perioadă. S-au implicat în diverse proiecte la locul de muncă tocmai pentru a-și dovedi abilitățile, dar și pentru a arăta cât de mult contează pentru ei slujba pe care o au. Datorită acelei implicări a nativilor, în această săptămână răsplata nu va întârzia să apară. Ce înseamnă asta? Ei bine, pe lângă aprecierea superilor, și o posibilă avansare la care nici măcar nu ar fi îndrăznit să viseze.

De asemenea, unii nativi se gândesc serios la posibilitatea de a pune bazele unei afaceri proprii, având în vedere că au acumulat de-a lungul timpului experiența necesară în acest sens. Dar să se gândească foarte bine înainte de a lua decizia finală și de a le comunica și altora planurile lor.

Având în vedere programul încărcat al Racilor, nu este de mirare că nu mai au timp pentru ei. Astfel, din cauza epuizării, pot să apară unele probleme de sănătate ce nu pot fi neglijate. Sau, poate, unele afecțiuni mai vechi vor reapărea din cauza lipsei de odihnă și a sistemului imunitar mai scăzut din ultima vreme. Mare grijă!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top