Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 20 - 26 august 2018 Leu

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Leu

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Leu. Vrei să afli adevărul cu orice preț. Nu suporți nedreptățile și ești dispus să lupți până la final pentru a face dreptate.
Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 20 – 26 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Leu

În ceea ce privește viața sentimentală, lucrurile vor fi în general bune. Desigur, vor exista și mici excepții. Spre finalul acestei perioade, este posoibil să apară mici conflicte între ei și partenerii de cuplu. Au senzația că rutina a început să își facă apariția în relația lor și nu știu cum să procedeze în acest sens. Dar comunicarea cu siguranță va fi utilă în cazul acestor nativi. Nu trebuie să vadă în această problemă ceva ce nu are rezolvare.

Leii consideră că sunt nedrptățiți la locul de muncă. Și tocmai nedreptățile pe care le văd în jur îi fac să aibă unele reacții mai neplăcute în urma cărora este posibl ca tot ei să aibă de suferit. Sunt sfătuiți să nu fie impulsivi, să aibă grijă ce spun și cum acționează. Asta deoarece dacă exagerează cu unele interpretări, este posbil să apară și unele urmări mai neplăcute.

Din cauza lucrurilor pe care nu le consideră normale la locul de muncă, Leii parcă nu mai lucrează cu același drag. Simt că nu mai găsesc motivația de care au nevoie. Totuși, să se gândească bine la ceea ce fac.

În privința sănătății, Leii trebuie să fie foarte atenți în această săptămână. Răcelile de vară le pot da bătăi de cap.

De asemenea, stresul și agitația de la locul de muncă și din cadrul relației pot avea un impact negativ asupra sănătății acestor nativi. Sunt sfătuiți să evite situațiile ce nu le pot face bine, deoarece este posobil să apară problemele legate de tensiunea arterială, să se confunte cu palpitațiile și altele asemenea, probleme mai grave pe care le-au avut și în trecut.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top