Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 20 - 26 august 2018 Gemeni

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Gemeni

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Gemeni. Gemenii vor avea o săptămână încărcată. Acești nativi trebuie să găsească o modlaitate prin care să se împartă în toate direcțiile așa încât să pună totul la punct. Iată ce îți rezervă astrele.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 20 – 26 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Gemeni

Viața sentimentală a Gemenilor va fi o provocare pentru acești nativi în zilele care urmează. Trebuie să fie alătri de persoana iubită și să îi arate că se implică suficient și în relație. Este posibil ca din cauza faptului că petrec puțin timp împreună, Gemenii și parteerii de cuplu să aibă unele conflicte. Ce este de făcut? Este bine să se găsească o modalitate prin care să se rezolve cât mai repede conflictele.

Nici la serviciu nu este situația tocmai roz. Vor apărea destule provocări ce vor solicita atenția acestor nativi. Asta în condițiile în care și relația de cuplu are nevoie de timp și de atenție. Trebuie să se găsească o modalitate prin care și la servicuui să se rezolve problemele, dar și acasă. Va fi destul de dificil să lupte pe ambele fronturi, dar altă variantă nu prea există dacă vor să rezlve problemele și acasă și la serviciu.

În privințța situației financiare, Gemenii sunt destul de mulțumiți. Desigur, se putea și mai bine, însă înceracă să vadă partea plină a paharului. Nativii realizează că este mult mai benefică o astfel de atitudine decât să se concentreze asupra lipsurilor din viața lor.

Starea de sănătate a Gemenilor va fi destul de bună în această săptămână. În ultimele zile ale acestui interval este posibil să se confrunte cu unele migrene. Și asta le va strica sfârșitul de săptămână. Este psoibil ca din cauza problemelor de săntate să fie nevoiți să anuleze sau să amâne unele planuir pe care și le făcuseră pentru sfârșitul acestei săptămâni. Sănătatea este cea mai importantă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top