Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 20 - 26 august 2018 Capricorn. Este o săptămână în care trebuie să găsească un echilibru între carieră și viața de familie.

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Capricorn

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Capricorn. Nativii zodiei Capricorn sunt din nou pe val, după o perioadă în care lucrurile nu au mers tocmai bine în viața lor.
Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 20 – 26 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Au învățat extrem de multe lucruri în ultima perioadă, iar acum au ocazia să pună în practică lecțiile primite de la ceilalți.

Luna Plină de pe 26 august vine pentru nativii zodiei Capricorn cu ocazia de a investi banii câștigați. Un specialist în investiții ar fi de mare ajutor, pentru a-i sfătui ce ar trebui să facă mai departe în plan finaciar. Cei care au lucruri de vândut în această perioadă au ocazia de a face tranzacții foarte bune pentru ei, din care chiar să scoată și profit.

Cei care vor să își suplimenteze veniturile sunt privilegiați acum. De asemenea, și cei care se gândesc la o mărire de salariu sau la avansare la locul de muncă vor avea o surpriză plăcută. Seriozitatea la muncă din ultimele luni a fost apreciată de către șefi, care acum le permit să preia frâiele unui departament sau să conducă echipa unui proiect.

Ideile pe care le au în această perioadă trebuie neapărat valorificate, deoarece nu se vor mai întâlni prea curând cu astfel de oportunități.

Unii nativii ai zodiei ar putea să fie ceruți în căsătorie

Dacă la locul de muncă totul merge foarte bine, ei bine, în viața de familie și de cuplu, nativii zodiei Capricorn trebuie să aibă mai multă grijă. Pentru că, din cauza programului atât de încărcat, au reușit să îi neglijeze pe cei dragi. Nu este o situație singulară pentru ei, dar de data aceasta ar trebui să fie mai atenți la nevoile lor.

Mai ales cei care sunt la început de relație, trebuie să petreacă mai mult timp cu acea persoană, deoarece această situație ar putea să îi îndepărteze. Cei care sunt într-o relație de mult timp au nevoie de gesturi de confirmare a sentimentelor și unii ar putea să aibă parte de cereri în căsătorie sau vești despre o sarcină.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top