Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 2 – 8 iulie 2018 Rac

Horoscop săptămânal 2 – 8 iulie 2018 Rac. Nativul guvernat de Luna are parte de o serie de schimbari vizibile inca din primele zile ale lunii. Va trebui sa dovedeasca faptul ca a atins un nivel de maturitate de care este nevoie pentru buna intelegere la locul de munca.

Horoscop săptămânal 2 – 8 iulie 2018 Rac. Probleme cu partenerul de afaceri

Punctele de vedere diferite ii pot aduce probleme Racului. Acest nativ tinde sa se impuna de fiecare data cand vine vorba de o situatie care ii vizeaza direct sfera de activitate. Multe din criticile facute in general le ia ca pe un afront personal.

Horoscop săptămânal 2 – 8 iulie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta oentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Tocmai din aceasta cauza o face pe gicacontra. Cauta mereu argumente diferite doar ca sa iasa in evidenta. Acest tip de atitudine ii va aduce o serie de deservicii nu doar in luna februarie, ci pe un viitor mult mai indelungat.

Se poate naste o relatie amoroasa cu o persoana de la locul de munca

Săptămâna vine cu cateva surprize nemaipomenite din punct de vedere amoros. Racul se poate indragosti de o persoana de la locul de munca, acea persoana fata de care nutreste sentimente in secret.

Trebuie sa aiba mare grija la felul in care se exprima, la modul in care da de inteles ca poarta aceste sentimente. Oricat de nobila ar fi iubirea, cand vine vorba de o relatie intre persoane care muncesc impreuna, lucrurile pot degenera.

Nevoia de schimbari in locuinta

Perioada cuprinsa intre 2 si 5 iulie este benefica pentru orice modificari in casa. Fie ca este vorba de achizitionarea unui dulap nou sau de varuit peretii, Racul este incurajat sa faca in acest interval tot ce tine de amenajare interioara.

Pot aparea cateva discutii aprinse din cauza banilor. Racul isi va da seama la finalul saptamanii ca nu a estimat bine anumite calcule.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top