Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 2 – 8 iulie 2018 Gemeni

Horoscop săptămânal 2 – 8 iulie 2018 Gemeni. Horoscop Gemeni început de iulie 2018. Luna aduce multa iubire in viata nativului nascut in zodia Gemeni. Chiar daca inceputul lunii este umbrit de cateva temeri normale in orice relatie, mai ales unde se investesc sentimente cu adevarat, acest semn zodiacal va putea spune ca este luna lui!

Temeri in iubire

Primele 5 zile din iulie vor fi amprentate de cateva spaime pe care Geamanul le va avea in ceea ce priveste viitorul sau sentimental. Acest nativ isi va da seama ca lipsa comunicarii nu este explicata tot timpul de disparitia sentimentelor.

Horoscop săptămânal 2 – 8 iulie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta oentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Va reusi sa inteleaga ca partenerul chiar are multa treaba si nu are nicio intentie de a-l insela. Nativul va reusi sa isi dea seama ca nu toata lumea se invarte in jurul lui. Tocmai de aceea, ii va oferi mai multa libertate persoanei iubite.

Calatorii in afara granitelor

Persoana nascuta in aceasta zodie de aer va calatori destul de mult in luna iulie. Unele deplasari vor fi efectuate in interes de serviciu, altele vor fi necesare pentru a se deconecta de problemele celor din jur, de haosul citadin de zi cu zi.

O calatorie cu persoana iubita este cea mai buna forma de inchegare a relatiei, mai ales ca cel nascut in zodia Gemeni simte nevoia de aventura si actiune permanenta. Uraste sa se plictiseasca in relatii. In iulie va incerca tot felul de lucruri pentru a tine la distanta monotonia.

Saptamana se anunta una plina de armonie in relatia de cuplu. Pana pe 8 iulie lucrurile se vor liniste. Din 25 va incepe din nou o perioada plina de provocari, de ezitari, de situatii neprevazute. Persoana nascuta in zodia Gemeni va trebui sa invete sa se imparta intre viata sentimentala si microuniversul de la locul de munca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top