Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 2 - 8 iulie 2018 Balanță

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 2 – 8 iulie 2018 Balanță

Horoscop săptămânal 2 – 8 iulie 2018 Balanță. Horoscop Balanta început de iulie 2018. Luna incepe cu numeroase probleme pentru nativii zodiei Balanta. In primele zile ale lunii, problemele casnice si cele de cuplu le vor da mari batai de cap.

Partenerul de viata va fi destul de nemultumit de felul in care nativii zodiei Balanta vorbesc si comunica. De asemenea, nu va aprecia relatiile pe care nativul zodiei Balanta le are cu ceilalti membrii ai familiei.

Abia dupa prima saptamana vor scapa de aceste discutii si va incepe o perioada favorabila. Comunicarea si relatiile cu cei din jur vor fi mai fructuoase si mai placute, iar starea de stres va disparea.

Horoscop săptămânal 2 – 8 iulie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta oentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Ce li se recomanda Balantelor. Horoscop Balanta

In luna iulie, nativilor zodiei Balanta li se recomanda sa fie mai atenti la nevoile partenerilor de viata. Numai o comunicare eficienta si sprijinul reciproc pot deveni reteta unei relatii de succes. Partenerul de viata nu va accepta derapajele si nu va aprecia lipsa de sustinere. Mare atentie in zilele de 25-28 iulie.

Zilele de 6 si 7 iulie sunt cele mai prolifice pentru a fi remarcat la locul de munca si pentru clipe fericite in familie. Atunci au sansa sa demonstreze ca sunt niste persoane muncitoare si capabile. De asemenea, in cuplu vor face eforturi mari pentru ca partenerul sa fie multumit.

Diplomatia este cuvantul-cheie al lunii iulie, iar cat timp se comporta ca atare, nu vor avea probleme prea mari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top