Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 17 - 23 septembrie 2018 Leu

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Leu

Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Leu. Iubirea este sentimentul care te înalță, este sentimentul care îți dă puterea necesară de a continua, de a merge mai departe fără temeri.

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Leu

Iată că săptămâna aceasta revin fluturii în stomac, revin acele clipe frumoase pe care le credeai pierdute.

O persoană interesantă care face parte din trecutul apropiat vine la tine cu brațele deschise și îți demonstrează toată afecțiunea care îți lipsea.

Te gândești de altfel foarte serios ca, dacă această relație va evolua frumos, să o oficializezi într-un fel la altul. Primul tău gând este oficializarea la primărie, căci despre cea religioasă ai câteva dubii până nu ești 100% convins că acest ales este pentru eternitate.

Totodată, vei avea parte de clipe frumoase și din punct de vedere al relației cu cei din jurul tău. Prietenii te susțin în orice demers de-ale tale și nu este deloc exclus să începi o afacere împreună cu un prieten foarte bun. Poate că între 17 și 23 septembrie vine acel business profitabil la care visai de mic.

Financiar, se întrevede o perioadă bună, ușor agitată, dar e firesc. Tu ești agitat chiar și atunci când ai mulți bani pe card, iar acum că rămâi cu sacul gol, te agiți și mai tare.

Ideal e să te relaxezi și să privești lucrurile per ansamblu, să te gândești cel mai serios la felul în care vrei să evoluezi. Vrei o evoluție liniștită și sigură, sau haos și zbucium care pot culmina cu și mai mult haos și și mai multe pierderi bănești?

Nu ai de ales. Trebuie să te relaxezi. O mică excursie la munte sau la mare (profită acum cât mai e vremea frumoasă) te-ar putea ajuta pentru a-ți reîncărca bateriile și pentru a scăpa de stres și de agitație. Așadar, fii pregătit pentru o perioadă fructuoasă, dar solicitantă!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top