Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 13 - 19 august 2018 Taur

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Taur

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Taur. Se anunță șapte zile intense pentru Tauri. Vor fi multe evenimente ce le vor influența viața. Iată ce se va întâmpla cu acești nativi.

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Taur

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 18 – 19 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.
În ceea ce privește partea sentimentală, Taurii vor avea parte de surprize. Poate fi vorba despre o cerere în căsătorie. Ori poate fi vorba despre o sarcină pe care o așteptau de foarte mult timp. Este o săptămână pe care cu siguranță nu o vor uita niciodată. Evenimentele deosebite le vor umple inima de bucurie.

În ceea ce privește activitatea profesioanală, și în acest segment al vieții lor se vor petrece lucruri neașteptate. Spre exemplu, unii nativi ar putea începe o afacere proprie. De mult timp își doreau asta, iar acum în sfârșit se va întâmpla. Pe de altă parte, alte persoane vor atrage atenția superiorilor, ceea ce va duce la o promovare la care nici nu îndrăzneau Taurii să viseze.

Aspectul financiar nu va fi o problemă pentru acești nativi. În prima parte a săptămânii vor primi o sumă destul de importantă de bani. Fie provine dintr-o moșternire, ori va fi vorba despre rezultatul muncii depuse în cadrul unui proiect independent de locul de muncă. Vor dori să investească o parte din acei bani într-o vacanță ce poate începe chiar la finalul acestei săptămâni.

În ceea ce prvește starea de sănătate, Taurii trebuie să fie atenți. Cei care știu că în trecut au avut unele probleme, fie ele cardiace sau de orice natură, sunt sfătuiți să mergaă la medic pentru o serie de analize.

Imediat ce apar unele simptome ce le-ar putea inidca reapariția unor probleme de sănătate, trebuie să meargă urgent la medic. Nu degeaba se spune că este mai bine să previi decât să tratezi. Nu trebuie să aștepte până în ultimul moment pentru a-și rezolva problemele de sănătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top