Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 13 - 19 august 2018 Rac

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Rac

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Rac. Pentru Raci, săptămâna aceasta va fi una destul de dificilă. Asta deoarece vor fi nevoiți să facă față unor situații neplăcute. Reacțiile lor pot duce la agravarea unor conflicte. Află ce îți rezervă astrele dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal.

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Rac

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 18 – 19 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.
Din punct de vedere sentimental, vor avea loc unele schimbări destul de importante în această săptămână. Este posibil ca Racii să decidă să pună capăt unei relații. Se simt prinși într-o relație care nu mai funcționeză și iau acea decizie grea. Unii dintre acești nativi ar putea, din contră, să facă pasul cel mare în relație. Nu este exlusă logodna sau poate fi vorba chiar despre o sarcină.

În ceea ce privește locul de muncă, Racii nu vor fi scutiți de conflicte. Pot avea unele discuții aprinse cu anumiși colegi care nu își duc la bun sfâșit sarcinile. Pentru că s-au săturat să se ocupe și de treburile lor, Racii decid să pună piciorul în prag și să spună ceea ce îi deranjează. Nu au dispoziția necesară pentru a tolera nedreptțile pe care le-au tot trecut cu vederea în ultima vreme.

Finanaciar, Racii nu vor întâmpina probleme majore. Au suficinți bani pentru a merge în vacanța pe care o așteaptă d eprea multă vreme. Vor decide să își facă toate poftele și să nu se gândească la bani pentru câteva zile. Se vor bucura de viață și pentru o scurtă perioadă de timp nu se vor mai gândi la viitor.

În privința sănătății, Racii trebuie să fie mai atenți. Deși nu vor aveea probleme grave, totuși, indigestiile sau migrenele le pot strica ziua. Astfel, sunt sfătuiți să fie atenți la alimentele pe care le consumă. De asemenea, dacă simt că ceva nu este în regulă, sunt sfătuiți să meargă la medic pentru a primi un diagnstic și pentru a se trata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top