Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Leu

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Leu

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Leu. Săptămâna îi prinde pe nativii Lei făcându-și planuri pentru viitor. Unii dintre ei își fac curaj și se mută cu partenerul, alții fac planuri de nuntă sau pentru venirea pe lume a unui copil. Este o săptămână în care munca bine făcută va fi apreciată de către șefi și va fi recompensată, fie cu o mărire de salariu, fie cu niște zile libere care le vor prinde extrem de bine.

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 18 – 19 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Nativii zodiei Leu sunt sfătuiți în aceste zile să fie ceva mai rezervați atunci când vine vorba despre discuții în contradictoriu, mai ales la începutul săptămânii. Este o perioadă în care trebuie să își păstreze calmul și să nu răbufnească, pentru a nu strica tot ce au construit în ultimele luni.

Este o mare provocare pentru Lei să își gestioneze timpul și cheltuielile în această perioadă, pentru că sunt atât de multe lucruri pe care și le doresc și parcă de toate au nevoie. Leii sunt sfătuiți să fie ceva mai prudenți și să nu își dea tot salariul pe câteva lucruri, sperând că vin de undeva niște bani mai repede. Cineva foarte drag ar putea afla despre anumite lucruri pe care vor să le cumpere și să le aducă acele lucruri drept cadou.

În plan sentimental, nativii zodiei traversează o perioadă foarte bună, în care pot face cuceri sau cimenta o relație. Leii sunt irezistibili la fiecare ieșire în oraș și nu le este deloc greu să cunoască pe cineva. În schimb, cei care au o relație, deja vor să se așeze la casa lor și să își formeze o familie. Pentru Leii care au o relație de mai mult timp, este momentul perfect pentru cereri în căsătorie și pentru nunți supriză.

Nativii zodiei pot avea probleme digestive din cauza programului haotic

Din punct de vedere al sănătății, niște analize medicale nu strică niciodată, mai ales dacă au trecut mai mult de șase luni de când nu au mai mers la medic. Programul haotic și mesele neregulate le pot cauza probleme digestive, așa că trebuie să fie ceva mai atenți la acest aspect.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top