Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 13 - 19 august 2018 Gemeni

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Gemeni

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Gemeni. Vor fi șapte zile în care Gemenii vor avea parte de evenimente deosebite și neașteptate. Află ce îți rezervă astrele în această săptămână.

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Gemeni

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 18 – 19 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.
Pe plan sentimental, Gemenii trebuie să fie atenți! Este important să acorde atenția cuvenită relației și partenerului sau partenerei de cuplu. Nu trebuie să creadă că problemele se vor rezolva de la sine. Ignorându-le, nu vor face altceva decât să creeze noi probleme, mai serioase.

Gemenii care încă nu au o relație preferă să se concentreze asupra altor aspecte ale vieții lor. Încă nu se simt pregătiți să facă pasul cel mare. Plănuiesc să pună la punct unele detalii legate de carieră, de exemplu, înainte de a se implica într-o relație.

În privința carierei, veștile astrologilor sunt destul de bune. În primele zile ale săptămânii, Gemenii se vor implica în mai multe proiecte. Vor fi solicitante, dar rezultatele vor apărea până la finalul săptămânii. Bineînțeles că superiorii le vor observa implicarea și îi vor răsplti pentru eforturile depuse.

Pe plan financiar, lucrurile vor fi surprinzător de bune. Gemenii vor fi plăcut surprinși de câștigurile din această perioadă. Datorită eforturilor depuse la locul de muncă, vor fi răsplătiți așa cum nici nu se așteptau.

Starea de sănătate a Gemenilor va fi o problemă ce le va da bătăi de cap acestor nativi. Tocmai pentru a scăpa de grijile legate de săntate, Gemenii sunt sfătuiți să meargă la medic pentru a afla despre ce este vorba. Au unele simptome care îi sperie.

Însă, înaite de a-și pune un diagnostic singuri, pe baza informațiilor de pe internet, cel mai bine ar fi să ceară părerea unui specialist. Multe probleme pot fi legate de stres, de lipsa odihnei. Deci vor dispărea imediat ce va dispărea sursa acestora. Așa că, nu mai amânați vizitele la medic!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top