Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 10 – 16 septembrie 2018 Taur

Horoscop săptămânal 10 – 16 septembrie 2018 Taur. Săptămâna aceasta este perfectă pentru nativii zodiei Taur, care au ocazia să se bucure de anumite câștiguri financiare. La finalul săptămânii, Taurii pot întâlni anumite persoane cu care să încheie anumite afaceri ori proiecte, iar aceste lucruri le vor aduce multe satisfacții.

Unii nativi ai zodiei Taur vor folosi banii respectivi pentru a-și cumpăra lucruri pe care și le-au dorit de foarte mult timp. Alții vor cumpăra, poate, niște bilete pentru o vacanță, în timp ce vor fi și Tauri care vor folosi acește câștiguri financiare pentru a face o surpriză persoanelor dragi.

Cu toate acestea, ar fi bine să nu cumpere lucruri de care nu au neapărat nevoie, pentru că s-ar putea să regrete aceste lucruri în perioada următoare.

La serviciu, nativii zodiei pot primi sarcini în plus de la șefi, așa că trebuie să își dea tot interesul să termine la timp ce li se cere.

În viața sentimentală, lucrurile merg foarte bine pentru nativii zodiei, care se simt pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață. Anumite planuri de vacanță îi vor face pe aceștia să se apropie din ce în ce mai mult. Nu este exclus pentru unii nativi ai zodiei să anunțe venirea pe lumea unui copil sau anunțul unei căsătorii.

Nativilor zodiei li se recomandă să aibă mai multă răbdare cu cei din jur

Se recomandă în aceste zile ca nativii Taur să aibă mai multă răbdare cu cei din jur și să discute orice lucru care îi deranjează. Unii membrii ai familiei s-ar putea să le ceară anumite explicații nativilor zodiei și trebuie să aibă cuvintele la ei.

De asemenea, alți nativi ai zodiei Taur ar putea să călătorească la finalul săptămânii. Li se recomandă acestor nativi să aibă mare grijă în călătorie, deoarece riscă să aibă parte de accidentări sau să își piardă actele ori bagajele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top