Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 10 – 16 septembrie 2018 Gemeni

Horoscop săptămânal 10 – 16 septembrie 2018 Gemeni. Nativii zodiei Gemeni trec printr-o săptămână destul de tensionată în care se vor preocupa mai mult ca oricând de partea financiară. Anumite datorii nu le dau pace și nu se vor liniști până când nu vor da înapoi și ultimii bani pe care îi datorează.

Vor avea emoții uriașe întreaga săptămână și se vor mai relaxa abia la finalul săptămânii. Depinde doar de ei cum se vor schimba lucrurile și cum vor schimba evenimentele, pe parcurs.

Este o perioadă în care unii nativii se vor angaja în proiecte suplimentare. Alți Gemeni vor lua o doua slujbă pentru a-și cumpăra niște lucruri pe care și le dorezsc. Va fi o săptămână în care nativii zodiei vor cunoaște mulți oameni și oportunități de afaceri de care trebuie să profite din plin.

Acestor nativi li se recomandă să se asocieze cu oameni care au aceleași interese cu ei, pentru că vor avea mult succes împreună. La începutul săptămânii, mai ales, pot veni niște idei de afaceri. Mare atenție la discuțiile cu colegii, deoarece lucrurile pot deveni mai tensionate. Iar dacă vor fi provocați, nativii zodiei pot răbufni.

Cât despre viața personală, unii nativi ai zodiei Gemeni nu se simt deloc în largul lor în jurul partenerului de viață și vor simți nevoia să ia o pauză. Nu sunt dornici să ofere șanse zilele acestea și pot fi răscoliți de anumite discuții cu persoana iubită.

Alți nativi se gândesc să plece în străinătate sau să își schimbe locul de muncă și au nevoie de dovezi de dragoste din partea partenerului. Chiar dacă vor fi niște zile tensionate, cei care au o relație de mai mult timp ar putea să depășească problemele și să facă un nou pas în relație.

Nativii zodiei ar putea da explicații zilele acestea

Li se recomandă să aibă mai multă răbdare, mai ales în weekend, când s-ar putea să li se ceară niște explicații. Cu ceilalți membri ai familiei lucrurile par să meargă mai bine.

Gemenii trebuie să fie mai atenți și la starea de sănătate, deoarece pot dezvolta niște afecțiuni din cauza stresului și ar fi bine să se odihnească mai mult și să se relaxeze.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top