Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 10 – 16 septembrie 2018 Berbec

Horoscop săptămânal 10 – 16 septembrie 2018 Berbec. Urmează o săptămână în care nativul zodiei Berbec trebuie să se preocupe mai mult de starea de sănătate. Pot avea loc anumite investigații ori niște vizite pe la medici, li se recomandă să se țină de tratament, pentru că totul va fi mai bine în curând.

Alți nativi vor fi preocupați mai mult de sport și de o hrană sănătoasă și din acest motiv vor decide să țină un regim sau să facă mai multe exerciții fizice. Este în interesul lor să se țină de aceste exerciții, deoarece vor putea ajunge la forma dorită într-un timp scurt.

Cât despre carieră, ar putea apărea niște probleme în cazul unor nativi, care s-ar putea să primească niște sarcini care nu le vor fi pe plac. Se vor strădui să rezolve totul cât mai bine și nu trebuie să dispere în cazul în care nu vor reuși să le ducă pe toate la final. Miercuri și joi sunt șanse mari pentru unii nativi ca să primească o sumă de bani.

Fie este vorba depre o moștenire, un împrumut de la cineva sau o mărire de salariu, acest eveniment va fi un prilej de mare bucurie pentru nativii zodiei Berbec. Sunt sfătuiți să aibă, însă, grijă la cum îi gestionează și în ce îi investesc pentru a nu se trezi la finalul săptămânii cu mai puțini bani.

Nativii zodiei se remarcă în grupul de prieteni

În plan personal, lucrurile merg destul de bine pentru aproape toți nativii zodiei, care caută să fie cât mai aproape de persoana iubită. Pot exista mai multe ieșiri în oraș, în care nativii Berbec se vor bucura de aceste momente fericite și vor avea ocazia să își împărtășească sentimentele.

Nativii zodiei care sunt singuri au ocazia să cunoască pe cineva special în zilele următoare. Vor reuși să se facă remarcați în grupul de prieteni. Li se recomandă să își asculte instinctul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top