Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 10 - 16 septembrie 2018 Balanță

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 10 – 16 septembrie 2018 Balanță

Horoscop săptămânal 10 – 16 septembrie 2018 Balanță. Începutul săptămânii îi prinde pe nativii zodiei Balanță extrem de frustrați, mai ales în legătură cu locul de muncă. Anumite discuții de la serviciu le provoacă o stare de stres, care se vor diminua abia spre finalul săptămânii. Acestor nativi li se recomandă să fie mai raționali și să nu plece urechea la tot ceea ce aud, deoarece zilele acestea tind să facă din țânțar armăsar.

Toată această atmosferă nu este deloc benefică pentru nativii zodiei Balanță, iar dacă nu vor mai lua lucrurile atât de personal, lucrurile vor evolua și se vor schimba în mai bine.

Se anunță noi interviuri de angajare, iar dacă se adună, ar putea avea șansa să primească un post extrem de bun, care le va aduce multe beneficii. Numai de ei depinde cum va fi această săptămână.

Nativii zodiei Balanță tind să se gândească la tot ce este mai rău zilele acestea, simțind că nimic nu merge așa cum și-ar dori. În viața personală, Balanțele trebuie să fie mai îngăduitori și cu persoana iubită, pentru că aceasta le vrea binele.

Alți nativi au ocazia să înceapă o nouă relație și să se facă remarcați de către o persoană specială. Dacă a fost o perioadă în care nu au avut pe nimeni special în viața lor, unii nativi ai zodiei se vor face remarcați și vor lega o relație extrem de puternică.

Cu ceilalți membrii ai familiei, ar fi bine ca zilele acestea să vorbească mai mult, să se sfătuiască și să accepte anumite critici. Au mare nevoie de ajutorul celor dragi pentru a trece mai ușor peste aceste provocări.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top