Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Rac

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Rac. Vei avea parte de o săptămână plină de neprevăzut. Orice se poate întâmpla.

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Rac

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 INTEGRAL

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul complet: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Duci niște lupte de convingere cu tine însuți. Cu alte cuvinte, te gândești serios ce trebuie să schimbi cu adevărat pentru a ieși din starea asta apatică.

Vei primi ajutor de la cine nu te aștepți și vei face o serie de alegeri importante în primul rând pentru psihicul tău. Vei fi pus și în încurcătură, dar inteligența ta va fi sclipitoare și vei reuși să ajungi la un comun acord cu oamenii cu care vei intra în mici conflicte.

E o săptămână imprevizibilă și asta pentru că aștepți tot felul de răspunsuri de la anumiți oameni și în legătură cu ei chiar nu ai idee ce îți poate aduce viața în joc.

Mai mult decât atât, din punct de vedere amoros apar cele mai multe surprize și pot fi unele neplăcute. Dacă nu ai stat de vorbă serios cu partenerul de viață până acum și nu ați ajuns la un comun acord în abordarea anumitor teme care vă privesc direct, plătești factura nepăsării sau a superficialității cu care ai tratat totul în ultima lună.

Din punct de vedere financiar e o săptămână promițătoare. Primești tot felul de cadouri din toate părțile și niște bonusuri de la superiorii tăi de la locul de muncă. Ai grijă totuși pe ce dai banii pentru că unele aspecte se pot schimba.

Adică, fii chibzuit și totul va fi bine. Oricum nu ai încotro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top