Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Săptămâna Luminată

Stiri

Horoscop Săptămâna Luminată

Horoscop Săptămâna Luminată:

Berbec. Săptămâna aceasta îţi poţi exprima mult mai uşor dragostea faţă de persoana de lângă tine şi descoperi că graba nu este cea mai ună modalitate de a rezolva lucrurile. Spre finalul săptămânii vei descoperi cum te poţi organiza mai bine pentru a-ţi atinge mai uşor scopurile. Nu uita că uneori mai trebuie să spui şi “Nu”, chiar dacă poţi răni pe cineva cu răspunsul tău.

Taur. Nu uita că ce semeni aia aduni, astfel că trebuie să ai mare grijă la bani şi dragoste. Evită stările de frică, pentru că, de cele mai multe ori, acest sentiment te opreşte să realizezi lucruri măreţe. Nu mai încerca să-i manipulezi pe cei din jurul tău, căci vei ajunge şi tu manipulat de ei. Încearcă să iei lucrurile pas cu pas săptămâna aceasta şi nu exagera cu sarcinile, pentru că nu vei reuşi să le duci la bun sfârşit.

Gemeni. Nu prea mai poţi fi păcălit de alţii în această perioadă, aşa că ai un avantaj în faţa celorlalţi. Chiar dacă cineva va încerca un complot împotriva ta, planurile le vor fi dejucate, lucru care îţi dă un sentiment de maximă putere. Foloseşte-te de asta pentru a face faţă cu brio programului încărcat din această săptămână, fără a-ţi supraestima însă forţele. Ziua este la fel pentru toţi.

Horoscop Săptămâna Luminată:

Rac. Foloseşte-te de simţul tău aparte pentru a filtra toate informaţiile care ajung la tine în această săptămână. Este momentul pentru noi relaţii de prietenie, însă pot să apară ceva probleme la locul de muncă. Nu trebuie să te stresezi prea tare, căci încărcătura spirituală din Săptămâna Luminată te va ajuta să treci peste toate problemele. Cu toate acestea, este posibil să nu mai faci faţă evenimentelor din viaţa de cuplu. Încredere, încredere şi iar încredere (în partener).

Leu. Chiar dacă ai dreptate mereu, sau cel puţin aşa ţi se pare, nu trebuie să dai dovadă de încăpăţânare şi să te impui cu orice preţ. Bucură-te de lumina din această săptămână, mai ales că ai putea avea ceva probleme în viaţa de cuplu. Veşti bune spre finalul săptămânii, unde la locul de muncă vei primi aprecierea superiorilor, sub forma unei avansări sau a unei măriri de salariu.

Fecioară. Săptămâna Luminată este prilejul perfect pentru a pune în practică planurile concepute în ultima vreme. Ai multe idei şi energie pozitivă, doar că trebuie să-ţi setezi priorităţile. Nu permite nimănui să-ţi dea indicaţii, însă învaţă să accepţi atunci când cineva îţi spune „Nu”. Mare grijă la bani în ultima zi a săptămânii, căci s-ar putea să-ţi epuizezi tot bugetul, iar ziua de salariu nu-ţi va aduce altceva decât o listă cu datorii care trebuie achitate.

Horoscop Săptămâna Luminată:

Balanţă. Lasă planurile de viitor şi concentrează-te asupra prezentului, căci este posibil să intervină foarte multe lucruri neprevăzute, care să-ţi dea ideile peste cap. Finalul de săptămână te pune în faţa unei persoane pentru care vei simţi ceva nemaivăzut, un fel de atracţie misterioasă, care te va face să reacţionezi impulsiv. Săptămâna Luminată este prilejul ideal pentru a încheia noi parteneriate, aşa că profită de asta pentru a te asocia într-o afacere.

Scorpion. Încearcă să profiţi cât mai mult de spiritualite şi să munceşti la relaţia ta, pe care ai cam neglijat-o în ultima perioadă. Munca merge bine, iar Luna Nouă vine şi cu primele rezultate profesionale din această perioadă. Ai grijă cum îţi manifeşti bucuria, căci s-ar putea să răneşti pe cineva, la propriu.

Săgetător. Munca este bună, dar nu e cazul să te implici mai mult decât prevede fişa postului, chiar dacă ţi se pare că nu e nimeni care să poată face asta mai bine ca tine. Încearcă să-ţi setezi anumite priorităţi, iar dacă planurile îţi dau bătăi de cap, nu e nicio ruşine să apelezi la sfatul unui specialist. Ziua de 19 este una dedicată dialogului, chiar dacă vorbim despre împărtăşirea unor idei cu cineva, sau încercarea de reconciliere cu o persoană apropiată.

Horoscop Săptămâna Luminată:

Capricorn. Săptămâna Luminată o dedici în totalitate familiei, chiar dacă nu vă puteţi abţine să nu vă implicaţi şi în diferite priecte, ce s-ar putea să vă golească portofelul. Nu este momentul ideal pentru a lua decizii mari, mai ales în privinţa unei relaţii, aşa că nu judecaţi „la cald” ce se întâmplă acum cu viaţa de cuplu. Chiar dacă bănuielile se pot adeveri, acceptaţi lucrurile aşa cum sunt şi mergeţi mai departe. Doar timpul poate decide încotro merge relaţia voastră.

Vărsător. Pregătiţi-vă portofelul, căci de pe 15 începeţi să cheltuiţi o sumă mare de bani pentru casă ori familie. Începi să priveşti tot mai mult în trecut şi să te îndoieşti de deciziile pe care le-ai luat, însă nu uita că timpul nu mai poate fi dat înapoi. Chiar dacă nu ai fost sprijinit emoţional până acum, o personaă dragă vine în ajutorul tău şi-ţi oferă tot suportul necesar pentru a merge mai departe. Pe 18 aprilie vei realiza cât de mult contează această persoană pentru tine.

Peşti. Săptămâna Luminată vine cu un suport din partea prietenilor, care te vor aduce în sfârşit cu picioarele pe pământ. Apelează cu încredere la ei, căci vor sări în ajutorul tău cât ai spune „peşte”. Săptămâna vine cu veşti bune şi pe plan financiar, chiar dacă nu vei realiza asta în prima parte. În weekend vei avea parte de o revelaţie, asta după ce vei pune cap la cap tot ce ai învăţat în această perioadă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top