Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva săptămânal 18 - 24 februarie 2018: Leu

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămânal 18 – 24 februarie 2018: Leu

Horoscop săptămânal Leu. Previziunile Minervei pentru nativii Leu pentru săptămâna 18 – 24 februarie 2018.

Săptămâna va avea o întreagă gamă de nuanțe caracteristice pentru Leu. Ar fi logic să ne concentrăm asupra dinamicii totale. Cu alte cuvinte, dacă o problemă stă în fața lor, nu trebuie să o rezolve stând pe scaun, trecerea la evenimente, în sensul de a organiza întâlniri cu oamenii, ar putea arunca o altă lumină asupra situației.

Este greu să spun ceva mai specific în această privință, deoarece vorbim despre aspecte particulare. Aceastea privesc sfera relațiilor personale și sfera profesională, în mod egal. În mod normal, nu ar trebui să pară nimănui ciudat diferențele dintre aceste două, deoarece ele se vor împleti acum ca niciodată. Leii pot apăsa pedala accelerației, dar consecințele sunt greu de cuantificat.

Sunt puşi în situaţia de a întâlni potențiali parteneri în această săptămână și chiar încurajați să se lase conduşi de spiritul de aventură pe 22, 23 și 24 februarie. În tot acest timp nu au neapărată nevoie de ajutor ca să câştige afecțiunea celor din jur, ci pur şi simplu doresc să fie discreți cu privire la cine au lăsat să pătrundă în spațiul lor personal. Saturn îi încurajează să fie disciplinaţi și să lucreze la relațiile lor.

Chiar dacă acestea ar putea debuta banal, obișnuit, loialitatea îi poate face să își dorească să găsească un partener cât de curând. Să fie atenți la energia pe care o acordă acestui potențial partener, deoarece călăuzirea acestora poate fi mai ușoară decât credeți pe 20 și 21 februarie. E greu să nu se iubească pe sine.

Ar putea iniţia o relație cu cineva apropiat. Ar putea fi un coleg, o relație romantică, reluarea unei vechi prietenii sau o relație cu un membru al familiei. Această poziţie reactivează o relaţie veche, din altă existenţă, și astfel sunt implicaţi fără să vrea într-o situaţie care reclamă continuitate şi echilibrare pe 19, 20 și 21 februarie.

Iată măcar un motiv pentru care trebuie să rezolve aspectul emoțional înainte de a începe să o relaţie cu respectiva persoană. Odată ce se simt mai stăpâni pe ei, să se implice cu încredere, deoarece se vor echilibra orice discrepanțe dintre ei. După asta relația va fi clară pentru toată lumea.

Ce ar putea să îi deranjeze cel mai mult? Modul lor inconștient de a–şi spune că trebuie să lăse această relaţie să meargă. Știu că viaţa are un anumit scop şi fiecare moment creează ceva nou şi minunat.

Profesional, vor avea parte de destul de multă agresivitate, cu schimbări radicale și pentru cei angajați și pentru cei care au propria afacere, între 20 și 23 februarie. Deoarece structurile corporatiste trec printr-o adevărată criză, ar putea să fie forțati să muncească din greu pentru a supraviețui în poziția care o au.

Personalitatea lor poate face ca săptămâna care vine să își schimbe locul de muncă sau să înceapă o afacere pe cont propriu. Toate aceste lucruri necesită o gândire clară, la obiect, stabilă și puternică și pe care o au și datorită astrelor. Călătoriile cu scop comercial, în străinătate, sunt acum indicate pe 23 și 24 februarie.

Financiar am putea spune că câștigurile lor depind de diligența pe care o au de făcut și că vor câștiga bani oferind expertiză financiară altora. Speculațiile vor avea rezultate bune. Banii vor fi cheltuiți pentru activități caritabile, dar și pentru ajutorul prietenilor. Câștigurile Leilor pot fi îmbunătățite prin strategii de marketing adecvate și prin aplicarea unor tehnici inovatoare.

Trebuie să se străduiască să își lărgească baza de cunoștințe cu privire la chestiunile legate de bani, care vor contribui la creșterea financiară.
Vor avea nevoie de timp pentru a se îngriji de ei! S-ar putea să fie predispuși la oboseală sau să răcească cu mare ușurință. S-ar putea să aibă nevoie de mai mult somn decât de obicei, așa că să nu le fie frică să se odihnească, chiar dacă se culcă mai devreme ca de obicei.

Să bea multă apă și ceaiuri din plante pentru a încuraja organismul să elimine toxinele. Să se obișnuiască să facă ceva pentru corpul lor în fiecare zi. Acest lucru poate fi la fel de simplu ca și consumul de alimente sănătoase sau baia cu plante şi uleiuri volatile. Au absolută nevoie de dragoste și îngrijire delicată!

Citeşte horoscopul săptămânal Minerva pentru perioada 18 – 24 februarie – Alege zodia

BERBECTAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANTĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top