Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Săgetător 13 – 19 august 2017

Săgetător – Ca şi nativii Balanţă și nativii Săgetător sunt pe o curbă ascendentă, se limpezesc apele, răsar oportunităţile, toate revin într-o topică a binecuvântării pe care credeau că au uitat-o dar care nu i-a uitat pe ei. Să fie atenţi pentru că toate acestea îi obosesc, teama de a nu rata anumite oportunităţi – profesionale sau de afaceri, îi epuizează în asemenea măsură încât îi va obliga să îşi amintească şi să se reobişnuiască cu ideea că lucrul bine făcut este cel planificat, organizat, analizat şi direcţionat ca lumea şi nu cel heirupist, cu satisfacţii de moment care însă poate lovi acolo unde se aşteaptă mai puţin, sănătatea şi buzunarul pentru că din grabă, din pripă se greşeşte cel mai uşor.

Horoscop săptămânal Minerva 13-19 august. APASĂ PE ZODIA TA pentru a-ți citi HOROSCOPUL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Şi pentru ei ziua de luni, 14 august este o zi bună, mai ales pentru femei deoarece prezenţa lor, aparent insignifiantă, duce la o impresie excelentă. Impresionează prin felul cum vorbesc, prin felul în care știu ce au de făcut.

Chiar dacă disputa cu vreun coleg sau subaltern mai tânăr pare să degenereze, găseşte în sine puterea de a depăşi momentul şi de a demonta piesă cu piesă mecanismul momentului, ajungând la adevărata problemă din spatele cuvântului rău intenţionat – invidia, incapacitatea unora de a accepta realitatea, reaua voinţă şi reaua intenţie.

Ziua de 16 august le aduce satisfacţii de ordin financiar de pe urma unor mici investiţii să le spunem, care vin să le dea siguranţa că pot face şi altceva decât ceea ce le cerea familia sau un anumit context social să o facă, adică să se descurce cu propriile puteri.

Ca un corolar, trigonul de Foc dintre conjuncția Nodul Nord- Soare, conjuncția Luna Neagră – Saturn și Uranus le aduce propuneri de a se implica în noi proiecte învăluite de unda divinului, şi o vor face fără să stea prea mult pe gânduri pentru că simt că trebuie să o facă, pentru că lasă intuiţia să le fie ghid în labirintul de relaţii în care se mişcă.

17 august este benefică Săgetătorilor care lucrează cu contracte pe relaţia cu străinătatea sau a celor care învaţă în străinătate. Posibil o slujbă part time să bată la uşă, posibil o promovare prin reorganizarea serviciilor oferite de firma la care lucrează sau pur şi simplu studenţi ori elevi fiind, vor fi remarcaţi pentru ingeniozitate şi originalitate. Avantajaţi de această dată cei care lucrează în cercetare sau sunt pasionaţi de ştiinţele de graniţă, ştiinţele viitorului.

18 și 19 august sunt zile excelente pentru Săgetătorii care lucrează în domeniul creaţiei artisticei că sunt stilişti, creatori de bijuterii, că sunt modele, că sunt hair-stilişti sau make-up artişti, actori sau scenografi, pictori sau sculptori, ebenişti, muzeografi sau anticari, au câteva zile în care îşi pot demonstra talentul.

Financiar, unii Săgetători nu şi-au revenit dar asta nu înseamnă că nu au bani ci că aleargă să-şi achite dările şi datoriile ca să constate mai apoi că le bate vântul prin buzunare.

Revin de asemenea, cu atenţionarea făcută şi săptămâna trecută, să aibă grijă la alterarea alimentelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top