Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Pești 9-15 iulie 2017

Horoscop Minerva Pești 9-15 iulie 2017. Au o mulțime de idei dar mai ales își doresc să poată ajuta un coleg sau o colegă de serviciu care se confrună cu probleme serioasede sănătate, pe de altă parte își doresc să retrăiască o veșnică poveste de dragoste.

Sunt muncitori harnici când vor și vor face orice ca să le meargă bine. Sigur nu au întotdeauna chef de muncă dar atunci când au trebuie să recunosc că sunt capabili să facă lucruri mari.

CITEȘTE HOROSCOPUL MINERVEI INTEGRAL PENTRU ZODIA TA:

BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI

Ce este important însă este că pe 13 și 14 iulie pot fi recompensați cum nu se poate mai bine ceea ce le dă inspirație, curaj să meargă mai departe și succes în tot ce întreprind.

O veste extraordinară vine pe 9 și 10 iulie, când romantismul lor incurabil le poate aduce partenerul sau partenera pe care o doresc.

Cei necăsătoriți încep săptămâna cu o cerere în căsătorie, își doresc să oficializeze relația, la fel și virtualul partener și astfel zilele de 11, 12 sau 13 iulie se transformă în zile de pețit, ca să spun așa. Dacă sunt refuzați să nu regrete deoarece vara e lungă şi vor avea nenumărate ocazii să o pună de o căsătorie.

Pritenii le vor fi de ajutor în următoarele zile, fie să le ridice moralul, fie să le fie martori. Împreună vor discuta detaliile, le vor plânge pe umăr sau își vor face vise, totul este posibil mai ales pe 9 și pe 10 iulie.

Să fie atenți la asperitățile de la locul de muncă, la dușmăniile pe care le stârnesc și la invidia cu care sunt înconjurați. Creativitatea lor este una luminoasă și de aici confruntările pe care le vor avea parte pe 10, 11 sau 12 iulie. În jurul lor se țese o plasă pe care dacă nu o văd, vor cădea în ea și vor merge din greșeală în greșeală.

Ei știu cât sunt de pricepuți în tot ce fac dar asta nu exclude ca cei pe care îi consideră prieteni să le întindă o capcană care poate duce chiar și la pierderea locului de muncă pe la mijlocul lunii.

Să nu își facă probleme pentru că nu vor rămâne fără loc de muncă, sunt destui angajatori care să le ofere unul. Unii colegi le pot cere ajutorul sau un favor dar să fie atenți că în spatele acestei cereri se ascunde ceva premeditat numai și numai ca să le facă rău, undeva pe 10, 11, 12 iulie.

Bani vin din toate părțile de la locul de muncă, de la partenerul, iubitul sau partenerul lor, din rambursarea unor creanțe cum ar fi dividentele sau asigurarea de viață, din grațiile femeilor tinere pentru cei din showbiz, din comunicare și proiecte de marketing.

Activele pe care le dețin își pot spori valoarea pe neașteptate. În schimb, le-aș sugera să evite speculațiile financiare care nu le sunt necesare acum.

Neștiind să-și drămuiască energia, se epuizează foarte repede și se pomenesc că nu mai pot face față problemelor, clachează și cad în extrema cealaltă – a psihozelor, a nevrozelor, a obsesiilor maniaco-depresive.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top