Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Neptun în Pești. Cum vor fi afectate zodiile în următoarea perioadă

Neptun, care este considerată planeta viselor și a iluziilor revine începând din data de 26 noiembrie în mers direct în zodia Pești, după ce vreme de cinci luni s-a aflat în retrogradare. Iată ce înseamnă acest lucru pentru fiecare zodie și cine va fi afectat direct de această conjuncție astrală.

În această perioadă nu trebuie să fie ignorat nici tranzitul lui Marte, planeta acțiunii și a războiului, care va traversa până la finalul anului același sector tranzitat și de Neptun. Din acest motic, situațiile pot deveni conflictuale.

Neptun a fost în Pesti și în anul 2011, din aprilie până în august, deci pentru o perioadă destul de scurtă. De această dată însă, periplul sau va dura 14 ani, mai exact până în anul 2026, de pe 3 februarie 2012.

Neptun este considerat stăpânul zodiei Pești, alături de Jupiter, și răspunde de imaginație, precum și de vis, iluzie, compasiune, mister, spirit, intuiție, aspirație, idealism, misticism, vrajă, dependență, izolare și credință. Astrul parcurge cercul zodiacal în circa 164 ani, stă într-o zodie 13-14 ani, iar ultima dată a fost în Pești în perioada 1848-1861.

Citește și: De ce ți-e frică cel mai mult, în funcție de zodie

Această perioadă vine cu multe informații mult mai ușor de înțeles decât pentru acum. Dacă până acum am luat la cunoștință anumite lucruri, acum avem ocazia să le înțelegem în toată profunzimea. De asemenea, putem experimenta iubirea universală și necondiționată, dar și compasiunea și apropierea de Dumnezeu.

Zodiile pun accentul pe conștiința de sine

Este perioada în care accentul se pune pe minte și pe conștiința de sine.

Berbecii își vor limpezi gândurile în această perioadă și se vor mulțumi cu alegerile făcute. De asemenea, revin la sentimente mai bune în legătură cu cei din jurul lor.

Taurii primesc răspunsurile la întrebările pe care și le-au pus în ultimele luni, iar relațiile cu cei din jur devin deodată mai bune.

Gemenii au mai mult curaj ca să își exprime sentimentele față de cei din jurul lor și vor face planuri realizabile în următoarea perioadă.

Racii își reevaluează sentimentele

Racii pun la punct o mulțime de lucruri, își reevaluează sentimentele și planurile și își pot schimba planurile pe care le-au făcut cu anumite persoane.

Leii, în schimb, se vor concentra cel mai mult pe viața profesională și vor părea că își neglijează viața personală. Însă au nevoie de niște confirmări din partea celor din jur.

Fecioarele își schimbă părerea față de persoanele din jurul lor, sunt dispuse să dea mai des o a doua șansă și să încerce să rezolve anumite probleme personale și profesionale.

Balanțele sunt mult mai romantice ca de obicei și mult mai dispuse să înceapă o relație romantică, mai ales dacă au fost singure în ultimele luni.

Nativii zodiei Pești pun piciorul în prag

Scorpionii, în schimb, vor face tot posibilul să facă să funcționeze relația în care se află și vor trece peste micile defecte ale partenerului.

Săgetătorii nu se vor mai simți constrânși să facă anumite lucruri și vor primi cu mult entuziasm micile și marile schimbări din viața lor, fără să comenteze prea mult.

Capricornii îndepărtează cu succes toate blocajele din viața lor și reușesc să iasă din situații neprevăzute.

Vărsătorii au ocazia să scoată la iveală mari secrete și lucruri pe care s-au temut să le spună până acum. Vor dezvălui cele mai mari secrete din viața lor.

Peștii au curajul în această perioadă să pună piciorul în prag și să punct unor situații care le provoacă stres și o stare de neputință.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top