Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 20 - 26 august 2018 Pești

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Pești

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Pești. Duminică, pe data de 26 august, are loc Lună plină în Pești (opoziție între Luna din Pești și Soarele din Fecioară). Acest lucru vine cu multe schimbări pentru nativii zodiei Taur, mai ales în familie.
Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 20 – 26 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Pentru că această lună stimulează casa trecutului, nu este exclus să apară persoane noi din trecut și să le dea nativilor zodiei Pești viața peste cap. Pot relua legăturile vechi, însă trebuie să se gândească la vechea vorbă că ciorba reîncălzită nu mai are același gust.

Cei care sunt într-o relație trebuie să fie foarte atenți la aceste tentații și să pună în balanță toate aspectele înainte de a lua o decizie.

Reîntâlnirile cu persoane din trecut au o influență nefastă și asupra economiei. Dornici de a face o impresie bună, nativii zodiei Pești ar putea să arunce cu banii în stânga și în dreapta, fără să se gândească la consecințe. Din acest punct de vedere, trebuie să aibă mai multă grijă la economii și să evită să facă niște cadouri scumpe doar de dragul de a fi mai apreciați.

Cât despre carieră, nativii care își caută un loc de muncă au mari șanse să primească un telefon pentru interviu, așa că nu trebuie să le fie teamă de necunoscut și să își asculte instinctul. Un loc de muncă despre care nu știu prea multe lucruri îi pot ajuta în cel mai scurt timp să se evidențieze.

Nativii zodiei Pești sunt sfătuiți să evite flirturile

Cei care au un loc de muncă trebuie să fie mai atenți la relațiile cu colegii și să evite flirturile care nu își au rostul sau la bârfe. Unele cuvinte ar putea ajunge la urechile șefilor și nu este momentul potrivit pentru aceste discuții.

În planul sănătății, nu se anumță mari probleme, însă nativii zodiei pot fi mai atenți la timpul acordat odihnei, pentru a nu ajunge la oboseală cronică. De asemenea, niște suplimente alimentare sunt recomandate pentru cei care au un program extrem de încărcat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top