Connect with us

Revistateo.ro

Mercur în cuadrat cu Neptun, pe 6 iunie. Minerva: „Va fi tensiune!”

Horoscop Minerva

Mercur în cuadrat cu Neptun, pe 6 iunie. Minerva: „Va fi tensiune!”

Planeta Mercur, care se află în Gemeni, va fi în cuadrat peste două zile, adică pe 6 iunie, cu Neptun în Pești. Află din rândurile de mai jos cum te va influența acest fenomen astrologic.

Mercur în cuadrat cu Neptun – cum sunt afectate zodiile

Astrologul Minerva ne-a declarat la ce trebuie să ne așteptăm pe 6 iunie având în vedere că va avea loc acest fenomen astrologic.

Mercur din Gemeni va forma un unghi de 90 de grade cu Neptun, care se află în Pești. Fiecare zodie va fi afectată în mod particular, căci trebuie să ținem cont de casele afectate din fiecare semn nativ. Iată ce ne-a spus Minerva!

„Se formează un unghi de 90 de grade. Cercul de 360 de grade se împarte la 4. Vor fi tensiuni foarte multe, trebuie să ne așteptăm și la așa ceva.

Pentru Gemeni, de pildă, cuadratura se produce pe carieră. Gemenii trebuie să aibă foarte mare grijă la cum își gestionează situația la locul de muncă.

Pentru Fecioare, de pildă, cuadratura pică pe studii și tot pe carieră. Știm că Gemenii și Fecioarele sunt guvernate de planeta Mercur”, susține astrologul Minerva.

Așadar, următoarea perioadă ne va arăta care sunt chestiunile la care suntem extrem de sensibili. Acest fenomen va scoate la iveală vulnerabilitățile fiecăruia.

Berbecii, Taurii, Racii, Leii, Balanțele, Scorpionii, Săgetătorii, Capricornii, Vărsătorii și Peștii, mai toate zodiile de altfel, trebuie să fie extrem de atente ce vorbesc zilele astea.

CITESTE SI: Horoscop lunar Minerva iunie 2018 Integral pentru fiecare zodie

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 Integral pentru fiecare zodie

Orice cuvânt poate fi interpretat greșit, iar tensiunile pot apărea de unde nu ne așteptăm absolut deloc.

Sunt afectați cei care vor să facă salturi importante în carieră, dar și Fecioarele care studiază intens zilele astea. E recomandat să ne organizăm mai bine, să renunțăm la vicii, să încercăm să rezolvăm conflictele printr-o manieră originală, dar fără gâlceavă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top