Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 20 – 26 mai 2018 Peşti

Horoscop săptămânal Minerva 20 – 26 mai 2018 pentru zodia Peşti

Începând din această săptămână, astrele te încurajează să îţi revoluționezi mentalitatea. Pentru a te ajuta în această sarcină majoră, inovatorul Uranus a intrat în sectorul tău care presupune discuții și gândire, adică în Casa a 3-a, unde va rămâne până în 2026.

Pești – Horoscop săptămânal

Tot acum, s-ar putea ca energiile Universului să te încurajeze să îmbrățișezi schimbarea cu dorința de a te mișca în afara zonei tale de confort. Rezultatul ar fi că percepția și perspectiva asupra vieții ar putea începe să se schimbe într-un mod remarcabil.

În același timp, Marte se mișcă prin Vărsător, în Casa a 12-a, în sectorul tău spiritual, provocându-ți psihicul și trimiţându-ţi meaje prin vise puternice și vii, în felul cum eşti obişnuit.

Mişcarea lui Venus prin Casa a 5-a, a iubirii, în zona de petrecere a timpului liber si a romantismului, te provoacă la câteva nopți speciale. Mișcarea Soarelui prin Casa familiei, te încurajează să te bucuri de tine și de îngrijire personală, pe care le meriți întru totul.

Creativitatea ta este ceea ce îi atrage pe alții la tine așa că să nu fi surprins dacă vei întâlni în următoarele zile la o galerie de artă, un muzeu sau o clasă de artizanat pe cineva care să te facă să te îndrăgosteşti.

Păstrează-ţi mintea deschisă deoarece ajută la mutarea lucrurilor de-a lungul timpului, însă timiditatea ta nu îţi va permite să scapi chiar de toate inhibițiile încă de la prima întâlnire în weekend. Mergi în propriul tău ritm. Dacă cealaltă persoană este ca tine, el sau ea va fi răbdător.

Profesional continui să te confrunți cu o transformare majoră. Dedicarea la serviciu aduce recunoaștere, dar te simţi în contratimp cu alți oameni. Consideri că problemele legate de putere și de control trebuie să se confrunte cu onestitate. Căutați să faceți tot ce vă stă în putință în limitele financiare și ale disponibilităţilor.

Cei de la nivel superior îţi pot recunoaște meritele. Întâlnirile cu colegii de muncă în afara programului cu gândul unei mai bune socializări pot fi o idee excelentă.

În această săptămână te gândeşti cum să pui în practică o ideea care te macină de ceva vreme şi care îţi menţine spiritul tânăr. Activitatea intensă din casa călătoriilor, a educației, a metafizicii și a limbilor străine îţi cere să îţi consolidezi abilitățile într-unul sau mai multe dintre aceste domenii.

S-ar putea să constați că ai un talent nebănuit, probabil rămas dintr-o existenţă anterioară. Lucrează la ceea ce ai pentru a avea un profit maxim. Alții pur și simplu nu au un asemenea mozaic unic de abilități.

Partenerul te poate încuraja să revii în formă dacă vrei să slăbeşti, nu că l-ar deranja cum araţi. Ar putea fi privirile sau comentariile indirecte pe care le recepţionezi de la cineva din familie. Ai mândria ta să poţi avea un corp minunat, sănătos și tonifiat. Vei reveni la rutina antrenamentului în curând.

1 Comment

1 Comment

  1. Ati uitat multe zodii pt daptamana 20-26 mai

    2018-05-19T12:55:17+03:00 at 2018-05-19T12:55:17+03:00

    Ați uitat multe zodii pt daptamana 20-26 mai

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top