Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Neptun retrograd în Pești pentru 5 luni. Cum ne schimbă acest eveniment astrologic

Planeta Neptun e de azi, 18 iunie, în mișcare retrogradă în zodia de apă Pești. Astrologii din toată lumea ne faco radiografie a ceea ce ne așteaptă vreme de 5 luni.

Tranzitul lui Neptun în Pești se va încheia pe 24 noiembrie, conform hărții întocmite de astrologi. Este timpul să facem o departajare între vise și realitate, cam la asta ne îndeamnă planeta Neptun.

Berbecii trebuie să urmeze o gândire practică, să lase teoria deoparte și să muncească din greu dacă vor rezultate.

Gemenii, între amânări

Taurii nu trebuie să uite vechii prieteni, mai ales că unii din oamenii trecutului îi pot ajuta la realizări pe viitor.

Gemenii vor avea multe amânări pe plan profesional. Vor fi expuși în fața unor realități de care nu mai au cum să fugă.

Racii devin filozofii zodiacului. Vor trece toate evenimentele, toate întâmplările prin filtre care mai de care mai deosebite, neașteptate pentru ei.

Leii trebuie să facă diferența între investițiile emoționale și cele financiare. Vor învăța în următoarele 5 luni să deosebească partea practică de partea teoretică, iar asta e valabil chiar și în viața sentimentală.

fecioarele vor continua să se simtă ciudat și să caute răspunsuri pentru starea lor. O mare schimbare poate avea loc în câteva săptămâni.

Balanțele primesc oferte de nerefuzat în următoarea perioadă. Vor fi 5 luni în care răbdarea lor va fi pusă la încercare.

CITESTE SI: Sfatul săptămânii 18 – 24 iunie 2018. Racii trebuie să fie cu ochii în patru!

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 18 – 24 iunie 2018

Scorpionii vor avea o intuiție de invidiat. Vor reuși în mai toate domeniile bazându-se strict pe intuiție și nimic mai mult.

Săgetătorii revin la planurile lor mai vechi în materie de business, însă de data asta cu lucrurile clar stabilite și cu bani serioși.

Capricornii vor avea senzația în următoarele 5 luni că ba nu sunt luați în serios, ba sunt luați prea în serios. Trebuie să schimbe modul de exprimare.

Vărsătorii au parte de tot felul de piedici. Parcă cineva are ceva cu ei, parcă totul va merge pe dos. Nu trebuie să își piardă încrederea. În luna iulie vor trăi o schimbare pozitivă.

Peștii vor căuta stabilitate și vor avea parte de ea. Totul va merge lin, frumos, armonios, asta până în noiembrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top