Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Leu 9-15 iulie 2017

Horoscop Minerva Leu 9-15 iulie 2017 – adaptabilitatea ar trebui să fie strategia cheie de supraviețuire săptămâna care urmează.

Cu cât se îndoiesc mai mult de ceea ce pot, cu atât riscul de a distruge ce au construit până acum este mai mare, cu alte cuvinte, cu cât sunt mai rigizi cu atât se vor bloca mai rapid.

CITEȘTE HOROSCOPUL MINERVEI INTEGRAL PENTRU ZODIA TA:

BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI

De aceea, maleabilitatea îi poate ajuta să gestioneze situațiile mai confortabil, se vor face mai plăcuți și vor avea mai mult succes. Aș tinde să spun că este o perioadă excelentă pentru învățare, pentru descoperirea de sine, pentru informații care să îi ajute să meargă mai departe.

În 9 și 15 iulie, fizic, emoțional și mental, vor reacționa așa cum le este obiceiul, cu patimă dar și cu sensibilitate și deci, nu în ultimul rând, vor fi romantici. Dacă nu le iese din prima stați liniștiți că le va ieși din a doua încercare.

Ei, deobicei când încep o relație dau totul, dar când constată că sentimentele le sunt călcate în picioare pun urgent punct.

Saturn îşi cere tributul de însingurare pentru meditaţie, pentru că au nevoie de spațiu, iar familia sau partenerul ar trebui să înțeleagă acest lucru și să i-l acorde, după cum și ei vor trebuie să fie de acord ca partenerul să ia o anumită distanța și să gândească lucrurile la rece atunci când este cazul. Dacă vor să discute își vor face timp și pentru asta.

Profesional, săptămâna aceasta vor avea parte și de suișuri și de coborâșuri și de răsturnări de situație și de transformări neașteptate dar de și surprize toate venind dinspre locul de muncă, lucru deloc rău.

Pluto care face parte din Careul în T mediat de Jupiter îi face să se comporte ca nişte Berbeci prin impulsivitatea cu care vor acţiona şi de aceea le-aş sugera atnţie la opoziţia cu conjuncţia Marte – Soare care îi poate lăsa fără loc de muncă.

Avertizarea este valabilă toată săptămâna!Dacă vor fi rigizi nu vor face altceva decât să primească lovituri sub centură, dacă înă se dovedesc maleabili șansa de a fi în formă, ba chiar cu o capacitate sportă de a reorganiza lucrurile la locul de muncă.

Financiar este o săptămână bună pentru plata datoriilor, să îi ajute pe alții să prospere, vorbesc despre cei care lucrează în domeniile economic şi bancar, mai ales pe 12 şi 13 iulie, să reducă costurile la locul de muncă dar și cheltuielile administrative, să revizuiscă proiectele de transformare personală, să plătească un abonament la o sală de fitness sau la bazin ori pentru un program de detoxifiere, cheltuieli care se circumscriu unei necesități fiziologice dar și mentale.

Ca sănătate au neboie de flexibilitate, maleabilitate, adaptabilitate şi mișcare. Iată formula celor 4 ingrediente care îi pot ajuta să-și recupereze forțele pentru că au nevoie de așa ceva. Atenție de odihnă și la stările de surescitare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top