Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Leu 4 -10 iunie

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Leu 4 -10 iunie

Și pentru ei se limpezesc multe lucruri chiar dacă încă rămâne afectată casa banilor proveniți din muncă proprie și Casa familiei. Sunt nativii care ar trebui să fie fericiţi dacă nu ar fi chinuiţi de o serie de probleme legate de sănătate ale cuiva din familie. Femeilor care ştiu că au probleme cu sarcina le-aş spune să stea mai mult pe acasă zilele acestea deoarece există un risc sporit de avort spontan.

Pe de altă parte, îi chinuie procesele de conştiinţă pentru ceea ce nu au făcut, dar ar fi putut face, deşi aparent nu aş fi spus că pot fi atât de profunzi, nu de alta, dar de regulă ei sunt cei care dau cu capul fără să se gândească la urmări.

Acum pare să fi intrat într-un circuit spiritual, iată că nici ei nu scapă, care îi pune în faţă oglinzi obligându-i să se vadă, să se recunoască în suma acţiunilor pe care le-au întreprins şi, pentru prima oară, să aibă îndoieli vis-a-vis de acestea. O asemenea zi este 8 iunie.

Lăsând deoparte ranchiuna şi micile răfuieli de alcov, nativii Leu vor da dovadă săptămâna aceasta că ştiu pentru ce trăiesc, dar ce este mai important, vor înţelege că viaţa trebuie trăită la adevărata ei valoare.

Citește și: MINERVA: Pe 9 iunie Jupiter revine în mers normal

Astfel, cuplurile vor cunoaşte o altă valenţă relaţională, trecând dincolo de micile trofee ale vieţii de fiecare zi, vor şti cum să ofere oaza de plăcere celuilalt fără multe sofisticării, dăruindu-se doar pe ei. Probabil majoritatea Leilor, pregătesc cămara de iarnă, de aceea vor face frecvent drumuri la piața pentru a cumpăra ceea ce au nevoie.

Cuplurile aflate la vârsta senectuaţii îşi vor pune problema cui se vor da în grijă, dar sfatul meu este că atâta timp cât pot umbla şi se descurcă fără ajutorul altora, să meargă mai departe că se vor descurca. Zile bune: 7, 8 şi 9 iunie.
Profesional stau încă foarte bine.

Marte le aduce doza de energie de care au nevoie ca să facă față evenimentelor. Adăugați la asta trigonul în semne de Foc care va dura toată săptămâna. Chiar dacă creativitatea ameninţa să dea semne de neinspiraţie, să lase intuiţia să vorbească pentru că oricum sunt pe drumul cel bun.

Deocamdată ceea ce au propus şi au făcut se dovedeşte a fi util, aşa că pot demara şi alte proiecte pe care le au în suflet, sub rezerva să-şi dozeze atât energia cât şi suflul pentru a le duce la cap. Zile excelente 7, 8 şi 9 mai.

Financiar s-a cam aprins beculeţul roşu pe conturi semn că au cheltuit mai mult decât trebuia sau că a venit momentul restituirii unor datorii, iar plata acestora nu poate fi amânată. Să plătească pentru a dormi liniştiţi, altfel nopţile le vor fi strepezite de întrebarea: de unde să fac rost de bani!? Grijă la zilele de 8 şi de 10 iunie. Atenţie la puseele de tensiune şi micile accidente casnice.

1 Comment

1 Comment

  1. Cristina

    2017-06-05T09:16:30+03:00 at 2017-06-05T09:16:30+03:00

    Va multumesc si va felicit pt. horoscopul pe care il faceti! Este foarte obiectiv si explicit!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top