Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Leu 28 mai - 3 iunie

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Leu 28 mai – 3 iunie

Leu – de unde săptămâna trecută erau tracasaţi de probleme sociale şi de autoritate aş spune că săptămâna aceasta leii vor trebui să-şi concentreze atenţia asupra vieţii de familie în primul rând, şi asupra comunicării în al doilea rând, pentru că au scăpat şi de stresul ciclului retrogradăriii mercuriene.

Trigonul în semne de Foc, sugerează că a sosit anotimul recoltei, în special în domeniul profesional. Ceea ce până mai ieri părea o cauză pierdută, săptămâna aceasta le oferă calea de afirmare.

Luni, 29 mai, Careul în T între Jupiter – Pluto şi conjuncţia Uranus – Venus, aduce multe semne de întrebare, dar şi energia necesară pentru a regla problemele care ţin de relaţia cu cei mai în vârstă din familie, probleme care ţin de propria exprimare fără a implica orgoliul sau vanitatea, dar şi cele care ţin de o anumită orientare profesională, confesională sau filosofică, orientare, care acum realizează, nu a făcut altceva decât să le blocheze ascensiunea spirituală, dar şi cea vocaţională.

Transformarea lor se face remarcată şi la nivelul Casei iubirii, vor realiza că sentimentele nu sunt o formă, ci fondul unei relaţii de durată, acum nu mai vor să fie doar şarmanţii cavaleri care chibiţează într-o lume a formelor, ci vor să se implice şi să-şi adjudece reprezentaţiile afective, cu talent, aplomb şi simţ al umorului, nimic altceva decât instrumentele prin care doresc o ancorare în realitatea imediată.

Pe de altă parte, vor constata că şi creativitatea are latura ei de fixitate şi asta îi va ajuta să se desprindă de ideea că sunt cei mai buni şi să accepte ideea că pot fi alţii mai buni ca ei. Tot, luni este posibil ca cei tineri, mă refer la cupluri, să-şi planifice venirea pe lume a unui copil.

Cuplul Soare – Jupiter le aduce acea versatilitate a comunicării de care au nevoie pentru a convinge, le împrumută ceva din magnetismul Scorpionului, semn în care se află parte din Casa comunicării, dar le poate aduce şi bani. În altă ordine de idei le aduce şi spriinul, suportul de care au nevoie din parte prietenilor şi oamenilor care cred în ei.

Joi, 1 iunie, leoaicele să fie atente la relaţiile cu prietenii, mai ales cu prietenele, deoarece este o atmosferă, greu de definit, în care invidia, admiraţia minciuna şi bârfa îşi dau mâna, iar Leoaicele vor reacţiona pe măsură şi s-ar putea pomeni cu un duşman pe viaţă.

Pe 2 și 3 iunie tot Leoaicele, să fie atente cum umblă cu banii, nu cred că sunt furate cât cred că din neatenţie vor pierde o sumă ori îi vor da pe aşa zise chilpiruri de provenienţă dubioasă şi de calitate proastă, fapt care va atrage disputa cu partenera/ul sau cu părinţii.

Sănătatea nu este însă bătută în cuie, dimpotrivă aritmiile cardiace pot fi la ordinea zilei, aşa că le sugerez odihnă, odihnă, odihnă….

Horoscop săptămânal Minerva – alege zodia

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top