Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Capricorn 9-15 iulie 2017

Horoscop Minerva Capricorn 9-15 iulie 2017 – Vor trebui să fie atenți la bani, la orice sursă de venit, ei care sunt maeştrii în arta mânuirii banilor.

Vor cheltui mai mult decât își pot permite, pe deoparte, iar pe de alta se vor întreba surprinși dacă nu cumva au buzunarele rupte, pentru că acum au bani, acum nu au.

CITEȘTE HOROSCOPUL MINERVEI INTEGRAL PENTRU ZODIA TA:

BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI

Sunt extrem de creativi, în special pe 11 și pe 12 iulie. Acum au o grămadă de idei bune, aproape geniale aș spune, și asta presupune o mișcare a ideilor care să le antreneze și organismul în dansul contabilizării veniturilor, clipă de clipă.

13, 14 şi 15 iulie îi transformă în romantici redutabili, vor fi relaxați, dispuși la orice cheltuieli pentru a-și face partenera să se simtă bine.

În acelaşi timp însă vor fi obligați să ia o pauză deoarece că se pot confrunta cu serioase probleme de sănătate care vor avea impact asupra muncii lor.

Nu vor să-și piardă familia și nici femeia sau bărbatul iubit, dar vor să scape de cei care le căpușează de prea multă vreme existența. Și nu este prima oară când sunt într-o asemenea ipostază.

Iar atitudinea este valabilă și față de propriile finanțe și față de așa zișii prieteni de suflet, nu vor irosi nicio ocazie să specifice asta. Dacă sunt prinși într-o relație serioasă și a ieșit cu scântei pentru prima oară, îi sfătuiesc să-și calce pe mândrie și să își sune partnerul sau iubita, niciodată nu este prea târziu să-ți recunoști greșelile, ba mai mult, au șansa să crească în ochii acestora.

Niciodată nu este prea târziu pentru o a doua șansă. Cei care sunt gata să-și pună pirostriile au șansa de a stabili data căsătoriei pe 9 iulie – frumos trigonul în semne de aer, deci iau deizia bunp, surprinzându-și iubita/ul cu un sfârșit de săptămână într-un loc neașteptat – un safari, un parc de distracții, o excursie la o peșteră renumită sau ducându-i în croaziera mult dorită.

Succesul profesional extraordinar pe care îl așteaptă de ceva vreme, întârzie să apară. Să fie atenți la colegi, la amănunte aparent minore care le scapă din vedere, la faptele pe care le-au ignorat! Totuși să fie pregătiți să se lanseze în noi proiecte după 11 iulie, moment care îi va duce undeva pe 13 – 14 iulie acolo unde își doresc să ajungă pentru că vor discuta despre asta cu şefii.

Vor fi multe cheltuieli pentru casă, pentru gospodărie și pe bună dreptate iar acest lucru ar putea afecta temporar soldul lor bancar. Totuși, previziunile pe termen lung sunt foarte bune.

Mare atenție la durerile articulare, dar mai ales la disfuncțiile care vizează metabolismul în general. De asemenea, posibile probleme dentare și carențe masive de calciu și magneziu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top