Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Capricorn 16-22 iulie 2017

Horoscop Minerva Capricorn 16-22 iulie 2017 – perioada debutează cu o acumulare masivă de energie interioară și cu dorința puternică de a se afirma, totul într-un mod agresiv care nu le este tipic.

Dacă nu se exterorizează această energie va duce la frustrari, furii și conflicte. Din 17 până pe 21 iulie, au carismă și putere de fascinație care ajută la promovarea de sine și la atingerea scopurilor. Sunt încrezători în propriile forțe, orgolioși dar și entuziaști.

PREVIZIUNILE INTEGRALE PENTRU FIECARE ZODIE. ALEGE ZODIA TA:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Este un moment excelent pentru a face ca lucrurile din viața lor să meargă, mai ales cele care înseamnă foarte mult pentru ei – profesie, relații și obiectivele pe termen lung.

Afectiv se pare că intensitatea și pasiunea trăită în decembrie, atunci când Luna Noua se peterecea în semnul lor, s-a reîntors odată cu Luna Plină din 9 iulie și reacțiile emoționale au fost și vor fi pe măsură, deoarece sunt mai predispuși la probleme relaționale acum, în perioada 16 – 22 iulie, când relațiile de dragoste se pot înfiripa foarte ușor iar ei să încerce să preseze sau să impună ritmul.

Adevărul este că Uranus crește nevoia de dragoste și de afecțiune, însă tot acum, orice tensiune din interiorul unei relații poate răbufni. Este valabil mai ales dacă Capricornii tineri așteaptă prea mult de la celălalt fără să arăte cât de mult le pasă lor.

De aceea este necesară de o mai atentă grijă față de celălalt. Pentru cuplurile mature, Pluto vine cu experiențe de viață majore, cu schimbări de direcție care trebuiau făcute de ceva timp.

Când vorbim despre cuplu, Pluto are reputația de a deposeda, de a lua tot, de a-l lăsa pe om fără nimic, totul cu scopul de a facilita evoluția sufletului, de aceea le sugerez să aibă grijă încotro o va lua relația lor, iar dacă decid că divorțul este singura soluție, atunci vor avea mult de luptat și la propriu și la figurat.

Din fericire, aș spune că vineri, 21 iulie să reinstaureze liniștea și armonia. Datorită lui Neptun însă, s-ar putea ca unii nativi Capricorn să se simtă mai deschiși și mai apropiați de puținii prieteni pe care îi are și de familie dar într-un mod spiritual, aș spune pentru că acum au ocazia să se reevalueze și să se repoziționeze ca parte, într-un colectiv mult mai mare și care este lumea.

Profesional, vor avea ocazia să-și transforme visele în realitate, prin exploatarea talentelor native. Se pot aștepta la rezultate notabile în special în rutina și relațiile cu colegii și atâta timp cât va rămâne rezervat dar atent, tăcut dar creativ, ascultă și elaborează cu atât puterea de infleunță asupra colegilor va fi mai mare, ba mai mult între 16 și 22 iulie, va avea ocazia de nenumărate ori să demonstreze că este bun.

Să lase extravaganța, dorința de a avea sau egoismul deoparte, pentru că toate acestea se vor fructifica nesperat. Mercur le aduce nu doar idei bune, între 19 și 21 iulie dar și o gândire pozitivă.

Vor spori gândirea creativă și activitatea mentală, alimentând benefic comunicarea și interacțiunile cu alte persoane. Este o perioadă în care se pot reînnoda foste relații parteneriale și vor putea să aplice cu succes pentru un nou loc de muncă sau pentru un post anume.

În schimb, disonanța Jupiter – Pluto, din poate sugera lupte pentru putere și confruntări dure cu cei din mediul în care trăiesc. Posibil ca acest lucru să se datoreze nevoii unora dintre Capricorni de a deține controlul asupra altora sau asupra unor situații ori nevoia de a urca scara ierarhică și a ajunge la o poziție puternică în profesie.

Chiar dacă au ales să joace în condiții de siguranță în timpul acestui pătrat Jupiter – Pluto de tranzit, vor trebui să se ocupe de cei care încearcă să îi domine sau să le provocare ego-ul ori poziția la locul de muncă.

Din punct de vedere financiar, din neatenție ar putea acumula datorii inutile pentru cine știe ce ispită. Cu toate acestea apar și o serie de oportunități financiare, cel puțin între 18 – 21 iulie, pe care dacă le analizează atent ar putea da lovitura în toamnă.

Ca sănătate, le sugerez să nu facă fixație pentru un aliment anume, ci să încerce o alimentație cât mai variată altfel riscă tulburări de demineralizare ososă, dureri articulare, de spate și dureri de cap.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top