Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop Minerva Berbec luna august 2017

Horoscop Minerva Berbec luna august 2017 – Ambiția va fi punctul forte în această lună și va culmina cu evenimente care să le deschidă și să le permită, cu adevărat, să se afirme într-o lumină nouă.

Horoscop Minerva LUNA AUGUST 2017 INTEGRAL. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Tot acum este posibilă o călătorie, hai să îi spunem cu caracter de epifanie, de autodescoperire, care le va permite să rezoneze armonios în preajma primei eclipse din august, este vorba despre cea de pe data de 7, o eclipsă parțială de lună, cu prietenii lor din semnul Vărsător.

Își vor asuma rolul de leader de grup sau vor lucra la un proiect care contribuie la bunăstarea tuturor și în care vor da tot ce au ei mai bun. Ar putea să se simtă ca și cum ar fi din nou la școală sau să își descopere talente care să îl împingă spre roluri mai mari.

August este o lună cu adevărat a semnelor de Foc, așa cum trebuie să fie și cum trebuie să lumineze a cea parte a lor care ajută la reconstrucția lumii. Vor împărtăși cele mai frumoase momente, visele și speranțele lor cu prietenii.

Vor găsi multe subiecte de discutat în această lună, fascinante aș spune și simultan vor experimenta deschiderea minții spre alceva, un open mind care să îi facă să vadă viitorul cu alți ochi. Vor încerca lucruri pe care niciodata nu au avut timp să le facă sau vor împingeti limitele intuiției cum nici cu mintea nu gțndesc.

S-ar putea ca în prima jumătate a lunii să aibă parte de lucruri sau întâlniri neașteptate, momente în care vor trebui să își sprijine cel mai bun prieten sa a cuiva din familie S-ar putea să aveți nevoie să vă sprijiniți în acest moment un prieten sau pe cineva din familie, care trece printr-o experiență prin care au trecut ei și vor fi cei mai buni consilieri.

Unele simboluri importante ale puterii leonine includ: imaginea vulturului, a leului, culoarea roșu și cristalele roșii, uleiurile de trandafir și de semințe de struguri și chiar trandafirii.
Relațional își vor deschide inima spre încrederea și iubirea împărtășită.

Ar putea ca oamenii din jurul lor să-i blocheze drumurile în călătoria spirituală pe care o fac unii, iar îndepărtarea acestor bariere îi pot duce la descoperiri spirituale incredibile în acel moment.

Viața sentimentală, în general, și iubirea, în special, vor fi foarte speciale pentru ei dar în sensul că sufletul lor este implicat profund în căutarea de sine, vorbim despre o adevărată conexiune spirit / suflet.

Aceste călătorii interioare ar putea să îi ducă spre înălțimi nebănuite și să descopere că această nouă legătură le deschide perspectiva unei vieți mai bogate. Berbecii singuri vor fi cei care vor beneficia, cu adevărat, de prieteni, vor cunoaște pe cineva asemenea lor și vor înțelege că mesajul stelelor pentru ei este unul de binecuvântare.

Cei căsătoriți ar trebui ca pe tot parcursul lunii august să se vor bucura de momente exaltate sau trăite cu o exaltare mistică aș spune. Interesant este că cea care lucrează pentru semnul lor în această lună este, nimeni alta decât Lilith care este foarte aproape de Saturn, în Săgetator.

Îmboldul ei este cel care îi va împinge pe Berbeci să-și asculte muzica inimii și să nu țină cont de nimeni și de nimic. Oricine va trece prin partaje, schimburi sau chiar pierderi de locuințe ori prin divorțuri sunt o lecție de viață pe care și-o vor însusși cu ajutorul Lunii Negre – Lilith.

Cu toate acestea, pentru alții dragostea lucrează la cote maxime. În ce privește aspectul profesional, cariera și munca, luna le-ar putea aduce curajul de a-și asuma propria afacere și să-și descopere numeroase talente, capacitatea de a crea altfel decât au făcut-o până acum sau să facă ceva care este complet inspirat de propriile sale intuiții.

Atenția lor este cu adevărat centrată pe spiritualitate și se pot angaja în proiecte care țin de vindecarea spirituală. Sunt pe cale să îmbrățișeze o călătorie interioară care îi inspiră foarte mulți oameni și schimbă vieți.

Mulți se vor vindeca prin ceea ce află despre sine luna aceasta. Mergeți înainte, treceți de ingratitudinea unora și să nu vă fie teamă. Steaua regală Regulus face un trigon regal cu semnul lor, acolo unde este și Nodul Nord, Soarele și Marte, locul unde se va produce eclipsa totală de Soare din 21 august.

Influxurile conjuncției vor fuziona cu energia lor și îi va duce spre adevăr și realitate făcându-i remarcați, susținuți, îndrumați atâta timp cât nu o iau pe alte căi.

Își găsesc calea până și financiar. Dacă ultimii ani și luni au fost destul de dificili, această lună este punctul de cotitură pentru Berbeci.

S-ar putea ca stabilitatea pe care s-au bazat să fie zdruncinată dramatic pentru că pornind pe cont propriu vor trebui să o ia de la zero iar lor nu le place nesiguranța dar vor înțelege că pentru a pune pe roate ceea ce vor trebuie să lucreze la un anumit nivel de interdependență.

S-ar putea să cheltuiască niște bani în plus iar cei care sunt implicați deja în proiecte care merg să aibă parte de un flux financiar serios. Cei care sunt angajați, mare parte vor fi în concediu și se vor bucura să cheltuie ca să se simtă bine.

Ca sănătate vorbim despre o perioadă benefică pentru ei, iar dacă este sănătate spirituală iată că aceasta la rândul ei aduce sănătate minții și trupului!

Ei se află într-un punct de tranziție, în timp ce eclipsele se petrec într-o zonă în care creativitatea lasă o amprentă clară și asupra porpriei vieți.

Cei care își doresc un copil să fie atenți, pentru că totul depinde de sănătatea ginecologică a ambilor parteneri, în special cea ovariană la femei.

Drumețiile și sporturile de apă sunt benefice pentru armonizarea minții și corpului. Acupunctura ar putea fi o soluție pentru sănătatea sistemului nervos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top