Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Balanță 13 – 19 august 2017

Balanţa – din ce în ce mai puternice şi mai stăpâne pe ele, Balanţele trebuie să înveţe să-şi drămuiască energia altfel se vor epuiza şi vor claca.

Horoscop săptămânal Minerva 13-19 august. APASĂ PE ZODIA TA pentru a-ți citi HOROSCOPUL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Trigonul de Foc dar și aglomerarea de planete din semnul Leului Soare, Marte, Luna la care se adaugă Nodul Nord, vine să repare reputaţia celor la care le-a fost călcată în picioare sau aduce reparaţia morală celor care au fost daţi deoparte fără nici un motiv.

Iar această reparaţie ţine şi de planul financiar şi de cel profesional, dar și de comunicare. Pe de altă parte, Balanţele care sunt parte într-un proces, să fie atente nu cumva avocata/ul să facă jocul adversarului adică mai pe româneşte să îi vândă, fie procesul va fi iar amânat, lucru care îi va deranja.

Poate fi vorba și despe contracte care au ajuns la finishul discuțiilor. Eu le sugerez să ia lucrurile cum sunt pentru că se vor rezolva ele în următoarele săptămâni. Jupiter din semnul lor este într-o relaţie armonioasă cu Soarele natal semn că revigorarea personalităţii este un dat astral, o starea prin care trebuiau să treacă.

Pluto în sextil cu Neptun pare să joace un rol de mediator între Jupiter şi Neptun pe 16 și 17 august şi le-ar putea aduce o sumă de bani pe care o aşteaptă de ceva vreme, care le-a fost prmisă sau care au câştigat-o în urma unui proces.

În altă ordine de idei, Marte şi el, echilibrează şi armonizează energiile personale cu cele ale colectivităţii în care muncesc, avantajându-le pe acele Balanţele care lcurează cu oamenii, în public relation, educaţie – dascăli, educatori sau pedagogi, posibil ca cei care activează în sindicate să obţină ceea ce cer dar să fie atenţi, este perioadă preelectorală şi acum li se pot promite foarte multe, chiar şi Luna de pe cer, aşa că aceste cereri este bine să fie stimulate în protocoale şi contracte.

Marţi, 15 august, centrul de greutate se mută pe creativitate şi ingeniozitate acolo unde se muncește pentru că firmele nu au liber, unde mai sunt o serie de lucruri de pus la punct. Poate fi vorba despre o împăcare fraternă cu un partener de afacer, se reînnoadă relaţiile între copii şi părinţi sau intre fraţi acolo unde lucrurile nu au fost înordine, se cade de acord asupra unor detalii privind o moştenire sau sunt de acord să se vândă un teren care a fost în litigiu şi de pe urma vânzării acestuia toată lumea să iasă câştigată.

Dacă vreo Balanţă matură nu are loc de muncă, să nu se îmbete cu apă rece dacă este chemată înapoi, la locul de muncă de unde au plecat, pe 16 august, este o amăgire, întoarcerea pe funcţie nu mai este posibilă.

În schimb, vineri, pe 18 august, Balanţele care studiază, liceu sau facultate vor fructifica o serie de dorinţe vis-a-vis de locul unde vor pleca să-şi aprofundeze studiile, alte Balanţe vor fi anunţate că li s-a găsit un loc de muncă în străinătate, altele care se ocupă de jocul la bursă pot da o mică lovitură care să îi scoată din anonimat. Pentru Balanţele mature începe o nouă etapă profesională şi de ei depinde în cea mai mare măsură cum vor începe.

Se reechilbrează şi bugetul ceea ce le aduce picul acela de linişte pe care-l căutau de multă vreme, mai ales că şi sănătatea lor dă semne de normalitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top