Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Rac

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 17-23 septembrie 2017 – Rac

Horoscop Minerva 17-23 septembrie 2017 – Rac. Și aceşti nativi se bucură de o săptămână bună. Încă de luni, 18 septembrie, trigonul în semne de foc, care se configurează în tema lor astrală, sugerează oportunităţi la care să fie atenţi, configuraţie care le va deschide nenumărate drumuri toată săptămâna.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Aş spune că din punct de vedere sentimental se bucură de stabilitate, ca niciodată comunicarea funcţionează ceas, doamnele sunt extrem de punctuale şi de precise în ceea ce îşi doresc, cei tineri chiar se gândesc că a sosit momentul să facă un copil, cei care caută o relaţie este posibil să o găsească în zilele de 19 şi de 20 septembrie iar cei care erau în pragul divorţului revin la gânduri mai bune.

Alţii pot ieşi dintr-o relaţie care le-a sugrumat afectivitatea sau i-a întemniţat între nişte jaloare emoţionale care l-au exasperat pînă şi pe blândul Rac, în sfârşit, acum, simt şi ei că posesivitatea şi gelozia nu fac casă bună cu iubirea. Simt nevoia să stea mai mult în preajma familiei, să se deschidă către cei dragi şi să îi asculte, să observe ce îşi doresc să încerce să îi ajute să obţină ce-şi doresc.

Vor să fie prietenii copiilor, să alerge alături de ei când scot câinele la plimbare, să îi provoace la discuţii pe teme de şcoală pentru a vedea unde sunt slăbiciunile lor sau de ce materie le este teamă ori ce anume nu înţeleg legat de un domeniu pe care nu îl agreează.

Cu partenerii lor se comportă ca altă dată, nu chiar ca în luna de miere, dar este vorba despre o schimbare de atitutine care spune multe şi demonstrează, că atunci când îşi propun, Racii pot recurge la schimbări dacă este în folosul familiei.

Profesional le merge excelent. Multă receptivitate, multă atenţie şi multe idei pe care le pun la bătaie pentru ca lucrurile să meargă bine. Mizează pe priceperea lor în varii domenii şi asta le este o veritabilă trambulină pentru ei. Zile excelente 20, 21 şi 22 septembrie.

Poate financiar au nevoie de ceva mai multă atenţie la modul cum îşi administrează propriile venituri, se pot pomenii că rămân descoperiţi acolo unde se aşteaptă mai puţin, la plata cheltuielilor de întreţinere, sunt recunscuţi pentru parcimonia lor, ştiut fiind că sunt economi din fire, de astă dată răstoană toate previziunile pe 22 septembrie. Sunt culanţi, curtenitori, mână largă şi vor da serioase găuri în buget.

Ca sănătate, să fie atenți în continuare la probleme care țin de retenția apei în organism dar și la problemele de tranzit intestinal de care suferă mulți dintre ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top