Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 10-16 septembrie – Capricorn

Capricorn – iata un semn care a început să se reechilibreze, mai mult, de câteva luni au trecut şi la reevaluarea relaţiilor. Au înţeles că pentru a merge mai departe, au nevoie de relaţii noi, curate, de oameni pe care să se poată baza.

Continuă această curăţenie, fapt care le aduce o stare de linişte pe care parcă au uitat să o mai încerce în ultimii ani. Asta nu înseamnă că îşi abandonează munca.

Normal că tot ceea ce se circumscrie ideii de creştere şi acumulare financiară este la ordinea zilei, de aceea, în comparaţie cu cei care se odihnesc sau se distrează în zilele de 10 şi 12 septembrie, ei vor petrece la serviciu, legaţi de scaune, eufemistic vorbind că să aducă la zi situaţiile şi să mai verifice odată dacă bilanţurile au fost trimise.

Mi se pare extraordinar configuraţia cunoscută sub numele de Găleată care din 11 septembrie începe să le arate că a sosit vremea culesului, că ceea ce au semănat cu trudă, acum începe să se adune în contul lor şi confirmă încă odată daă mai era nevoie, statutul profesional punându-le în faţa rezultatele muncii lor.

Vor da dovadă de o creativitate ieşită din comun cei care lucrează în domeniile grafică, grafică media, comunicare media electronică, web design, negocieri şi agreeri de contracte şi de contacte pe relaţia cu străinătatea.

Vor semna un contract important care se discută de câteva luni. Sunt singurii capabili să ţină în frâu impulsivitatea tinerilor şi prin aceasta să-şi atragă aprecierea felului lor de a fi.

Pe 13 şi pe 14 septembrie însă, femeile Capricorn se pot confrunta cu încetarea unor contracte, cu ruperea oficială a unor relaţii, cu consumarea unui divorţ care le-a adus numai angoasă. Pentru alţii, 14 septembrie poate aduce întâlniri de destin sau prietenii de o viaţă.

Pe 15 septembrie, pot scăpa de stresul unor intervenţii chirurgicale ce păreau iminiente datorită schimbării regimului de viaţă şi chiar a celui alimentar. Dar ce mi se pare mie mai important acum este o schimbare de atitudine faţă de sine însuşi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top