Connect with us

Revistateo.ro

Marte în Capricorn - Efectele ieșirii din faza retrogradă asupra zodiilor

Horoscop

Marte în Capricorn – Efectele ieșirii din faza retrogradă asupra zodiilor

Până astăzi, 27 august 2018, Marte a fost în fază retrogradă, iar de azi intră în mișcare directă în zodia Capricorn.

A fost o perioadă de zbucium pentru majoritatea semnelor zodiacale. Planeta războiului ne-a pus din 26 iunie în tot felul de situații complicate, ne-a pus în confruntare cu propriile noastre temeri, cu propriile vicii, cu propriile greșeli.

De azi începând se poate spune că urmează o perioadă de curățare, de luptă cinstită. Urmează un drum mai sigur, mai confortabil, dar mai solicitant mai ales din punct de vedere profesional.

De fiecare dată când vorbim despre planeta Marte trebuie să ne gândim la acțiune. Zeul Războiului ne aduce tot timpul soluțiile necesare pentru a ieși la liman, dar numai cu foarte multă muncă.

Zodiile influențate pozitiv de această mișcare, de intrarea directă a lui Marte în Capricorn sunt zodiile care de obicei sunt active, sunt zodiile care de obicei se responsabilizează singure și nu se plâng, ci luptă.

Așadar, nativii care se bucură de ieșirea din faza retrogradă a lui Marte sunt Fecioara, Capricornul, Taurul, Balanța, Săgetătorul, Vărsătorul, Leul și Geamănul.

Zodiile mai puțin avantajate de Marte sunt Berbecul, nativul Pești, Racul și Scorpionul. Marte în Capricorn are rolul de a ne face mai cerebrali, mai atenți la ce spunem și la cum ne poziționăm față de lucrurile care ni se întâmplă.

Totodată, Marte ne face mai ambițioși și mai activi și din punct de vedere sexual. Este alături de planeta Venus cea care ne deschide toate simțurile, care ne face mai seducători, mai plini de iubire, plini de magnetism.

Așadar, trebuie să profităm de această mișcare a lui Marte. Următoarea lună în care Marte va fi retrograd va fi septembrie 2020, deci avem la dispoziție 2 ani de liniște și fericire de acum înainte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top