Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Capricorn

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Capricorn. Pentru aceşti nativi lucrurile plutesc încă într-o nebuloasă ciudată pentru că mulţi dintre ei nici nu realizează ce li se întmplă, sunt convinşi că sunt pe cai mari şi de fapt înoată în ape tulburi.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Capricorn

Ei, care de regulă sunt pragmatici, ştiu foarte bine ce au de făcut, de astă dată cad pradă propriilor vise şi aici mă refer, în special, la cei tineri, pentru maturi viaţa este aşezată în tipare rigide, e drept, dar sigure. Iar perioada aceasta dură durează cam toată luna aprilie, în funcţie de tema natală a fiecăruia.

Tensiunile s-au acumulat, semn că a venit momentul să-şi achite datoriile sau să îndrepte prostiile pe care le-au făcut, cu atât mai mult cu cât semi-sextilele nu sunt aspecte rafinate, ci mai mult negative şi brutale.

Nu aş spune că stau strălucit la capitolul iubire, iar Mercur retrograd pare să le aducă caminte de toate restanțele pe care le au la acest capitol.

Spuneam odată că am observat două tipuri de Capricorn distincte, cei taciturni, cărora nu le place să vorbească prea mult şi cei expansivi, sociabili şi vorbăreţi. Dar niciunuia nu îi place să vorbească despre sentimentele lor şi, în general, nu le prea place să vorbească despre dragoste, cam aşa stau lucrurile şi acolo unde într-un cuplu sau o prietenie unul dintre parteneri este Capricorn.

Angoase în cuplurile mature care doresc să se separe, zilele de 25, 26, 27 şi 28 martie sunt semnificative din acest punct de vedere.

Una din marile capcane în care au căzut sau sunt la un pas să cadă, este cea a iubirii. Ştiu să fie amanţi extraordinari, dar problema este că din toată povestea vor ieşi cu sufletul ţăndări deoarece nu ştiu să-şi ia măsuri de precauţie, sunt convinşi că dacă ei dau totul şi partenerul face acelaşi lucru.

Ei bine, vor avea ocazia să constate pe pielea lor că lucrurile nu stau chiar aaşa. Şi apropo de escapade, i-aş sfătui ca luni, 30 martie şi vineri şi sâmbătă, respectiv 6 şi 7 aprilie, să nu se pornească la drum lung deoarece există un risc sporit de accidente.

Dacă au de gând să se reorienteze profesional, au ales prost momentul. Pentru cei care doresc schimbarea locului de muncă nu este un moment propice să ia vreo decizie în acest sens.

Atenţie la zilele de 26, 27 şi 28 martie. Este bine că vor să schimbe ceva în rutina lor, dar nu acum. Cum spuneam mai sus tinerii sunt susceptibili la a face cele mai multe prostii şi când spun tineri mă refer la capricornii de până în 40 de ani.

Decizia profesională pe care o vor lua le va afecta nu doar imaginea, ci şi bugetul. Deci, să aibă grijă la zilele de 29 şi 30 martie.

De asemenea, este posibil ca de pe urma unui proces de partaj, în cazul în care sunt în divorţ, să nu se aleagă cu nimic din ce au crezut că pot avea sau vor constata că întreg eşafodajul pe care şi-au construit realitatea următoare este unul friabil, care la prima furtună se spulberă. Şi bani vin, mai ales din munca lor, vin din recunoaşterea unor merite şi mai vin de pe urma unor contracte sub formă de comisioane.

Toate aceste probleme vor repercuta asupra sănătăţii lor, dar vor strânge din dinţi, se vor ridica şi vor merge mai departe. Se vor confrunta cu dureri de cap şi de spate. Posibilă criză renală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top