Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 8 - 14 aprilie 2018 CapricornHoroscop săptămânal Minerva 8 - 14 aprilie 2018 Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018 Capricorn

Parcă se mai îndulcesc lucrurile şi pentru aceşti nativi, deşi potenţialul de agresivitate sau de violenţă împotriva lor este încă destul de mare, lucruri ce par să vină din drumuri ca şi cum ar fi implicaţi în vreun accident de maşină.

Sau, legat de aspectul verbal, întâlnesc oameni certaţi cu bunul simţ. Încearcă să îi evite dar se pomenesc în vârtejul evenimentelor fără să aibă, practic nicio vină.

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 8 – 14 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Crucea cardinală o configuraţie pe cale de disolţie dă o foarte mare nesiguranţă vis-a-vis de certitudini în ce priveşte ziua de mâine. Lucruri care până mai ieri erau sigure, acum se dovedesc incerte şi chiar dispar.

Relaţional sunt prinşi de astă dată în vârtejul sentimentelor pe care le-au tot ignorat de o vreme încoace. Nu mai pot da înapoi. Vor fi puşi în situaţia de a alege și nu ştiu cât de bine o vor face. Ei nu sunt oamenii care să fie grăbiţi. Au nevoie de timp şi de analiză. Ori, acum lucrurile se precipită şi trebuie să ia o decizie.

Ştiu să fie amanţi extraordinari dar problema este că din toată povestea vor ieşi cu sufletul ţăndări deoarece nu ştiu să-şi ia măsuri de precauţie. Sunt convinşi că dacă ei dau totul şi partenerul face acelaşi lucru. Ei bine, vor avea ocazia să constate pe pielea lor că lucrurile nu stau chiar aşa.

Şi apropo de escapade, i-aş sfătui ca luni, 9, şi vineri şi sâmbătă, respectiv 13 şi 14 aprilie, să fie atenţi la ce propuneri primesc.

Zile destul de stresante: 10, 11, 12 aprilie.

Cuplurile în care lucrurile merg ca pe roate își planifică concediul iar cei care sunt pe cale să devină un cuplu aleargă pentru ultimele pregătiri, doar este cel mai solemn moment din viaţa lor.

Cei care nu au pe nimeni, să deschidă bine ochii, vineri pe 13 aprilie pentru că ar putea întâlni femeia sau bărbatul visat.

Profesional, meritele lor sunt recunoscute de toată lumea. Vor fi recompensaţi pentru îndeplinirea sarcinilor, pentru strategia impusă sau pentru modul în care ştiu să găsească soluţii acolo unde nimeni nu se aşteaptă, pentru lansarea unor proiecte în care alţii nu au avut curajul să se bage.

Cert este că aceşti nativi găsesc în muncă cea mai bună formă de exprimare. Pentru cei care doresc schimbarea locului de muncă nu este un moment propice să ia vreo decizie în acest sens.

Logic că dacă profesional lucrurile merg bine, aceasta trebuie să se vadă şi la nivelul buzunarului. Deci nu îi văd pe aceştia să aibă probleme financiare sau să nu aibă bani. Dimpotrivă, parcimonia lor proverbială le poate aduce renumele de zgârciţi, dar pe ei nu îi deranjează.

Posibil însă să fie nevoiţi să dea bani pentru sănătatea cuiva din familie, mamă sau soţie, şi o vor face fără să se uite îm portofel.

Financiar, ca întotdeauna o duc bine, chiar aş spune că este singurul domeniu care vine să le mai atenueze din trăiri. Trigonul în semne de foc le aduce parcă mai multă înţelegere a domeniului pe care îl dirigue, mai ales dacă lucrează cu cifre. Şi vin din munca lor, vin din recunoaşterea unor merite şi mai vin de pe urma unor contracte sub formă de comisioane.

La sănătate, ei nu sunt oameni care să se plângă, ci suferă în tăcere, mai ales dacă se pune problema durerilor articulare. Totuși s-ar putea confrunta cu dureri de cap şi de spate, dar şi cu reacţii digestive neaşteptate dacă ne gândim că ei mănâncă pe sărite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top