Connect with us

Revistateo.ro

Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Capricorn

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Capricorn. Se acutizezează o serie de lucruri cum ar fi drumurile lungi pe care vor trebui să le facă în regim de urgenţă, aşa că atenţie la volan, se pot confrunta cu probleme legate de un proces pe care îl considerau floare la ureche, comunicarea le va da bătăi de cap ca de altfel şi revenirea unor probleme de sănătate mai vechi care se vor dovedi chinuitoare. ​

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Capricorn

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Luni şi marţi să fie atenţi la ce discută sau negociază, sugerez notiţe, deoarece pare că una discută şi alta se întâmplă! Pot intra în discuţii pe care să nu le priceapă sau al căror mesaj să fie distorsionat, aşa că cel mai bun lucru este să se abţină.

Din fericire, nu este afectat segementul financiar. Se bucură de un cadru astral numai bun să-i facăpe aceşti nativi, care oricum sunt firi practice, să se gândească şi mai mult la problemele de supravieţuire, în cuplu şi în lume.

Afectiv lucrurile cred că sunt pe drumul cel bun, dacă ne gândim că sunt tipul de oameni cărora nu le place să vorbească despre sentimentele lor, dar te fac să te simţi iubit, atunci le dau credit şi sunt convinsă că atunci când iubesc, ştiu cum să o facă.

Miercuri, pe 21 martie, îi va bucura reuşita unui copil la examenul auto sau ei vor avea o izbândă care ţine de oratorie şi lecţie bine învăţată, ori poate dacă luni li se părea că li se năruie lumea, acum să recâştige teren şi să constate că tot răul este spre bine, juridic vorbind.

Şi profesional ar trebui să fie atente doamnele, nu de alta, dar spunând lucrurilor pe nume nu vor rezolva nimic, eventual îşi vor mai face un duşman. Deşi nu le plac bisericuţele şi nu le place să intre în tot felul de dispute, cineva va reuşi să le enerveze şi dacă nu sunt atente, pot pierde o promovare sau o creştere de salariu. Şi aspectul se păstrează cel puţin 2 săptămâni

Vineri, 23 martie, vor da măsura flerului lor financiar, dar, pentru că întotdeauna trebuie să existe un dar, să fie atenţi, la oportunităţile care le scapă din vedere.

Deci, să analizeze, aşa cum le este felul, să caute, să compare şi să sintetizeze probabilităţile şi cele posibile şi cele ce par imposibile pentru că de acolo ar putea sări iepurele. De asemenea, o negociere vizând un teren sau o casă. Acum este momentul să negocieze, acum să o facă, să nu amâne că pot pierde ceva după care vor regreta toată viaţa.

Nu se pot plânge de probleme cu sănătatea, de altfel este semnul care se plânge cel mai puţin de aşa ceva, dacă chiar este vorba despre vreo supărare, atunci ea ţine de oase, nu doar de încheieturi.

Totuşi,aş vrea să aibă grijă la zilele de 19, 20 şi 21 martie când comunicarea nativelor Capricorn este deficitară sau ceea ce spun dă impresia că nu lasă loc de întors.

Ar trebui că acestea să fie cât se poate de punctuale şi de precise în ceea ce spun, puţini bărbaţi stau să interpreteze gesturile.Cât îi priveşte pe cei tineri, mai ales dacă sunt singuri, ei au şansa să întâlnească pe cineva aşa cum îşi doresc, din 23 martie încolo.

Capricornii nu se pot plânge că nu ştiu să-şi administreze finanţele, totuşi unele probleme de sănătate necesită unele cheltuieli şi o vor face. Pe de altă parte vin bani, fie printr-o mărire salarială, fie printr-o slujba part time. Zile favorabile: 25 şi 26 martie.

Ca sănătate, atenţie la metabolizarea elementelor nutritive în organism, axa ficat-splină-pancreas.

1 Comment

1 Comment

  1. Babuc Luminita

    2018-03-17T01:16:31+02:00 at 2018-03-17T01:16:31+02:00

    Lasa un comdaentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top