Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 20 - 26 mai 2018 Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 20 – 26 mai 2018 Capricorn

Horoscop săptămânal Minerva 20 – 26 mai 2018 Capricorn. O săptămână care vorbeşte despre noi începuturi. Cu toate acestea, Uranus care a intrat în Taur săptămâna trecută şi unde va sta până în 2026, ţi-ar putea aduce o mentalitate cu totul nouă.

Înțelegerea a ceea ce înseamnă să fii autentic și adevărat pentru tine poate fi revoluționară. Marte a plecat din semnul tău şi s-a mutat în Vărsător, în Casa a 2-a a banilor munciţi, a bunurilor şi posesiunilor. Va fi aici de ceva timp, încurajându-te să te confrunți cu dificultăți și să te facă să scapi lucrurile de sub control.

Horoscop săptămânal Minerva 20 – 26 mai 2018 Capricorn – Continuarea

O influență, e drept, mai atenuată ar putea avea un efect liniștitor asupra relațiilor tale cu Venus, care de sâmbăta trecută este în Casa a 7-a, a relaţiilor. Acest lucru poate fi perfect pentru vindecarea unei legături cheie. În cele din urmă, mișcarea Soarelui din Taur în Gemeni prin Casa muncii şi a sănătăţii poate fi un apel pentru eficientizarea muncii și a rutinei legate de sănătate.

Nu prea faci greşeli când se pune problema vieţii sntimentale. Ştiu că ai obiceiul de a acorda atenție fiecărui detaliu, oricât de mic ar fi, aşa că acum este timpul să-l foloseşti.

Surpinderea chiar și a celui mai mic semn care dezvăluie ceva despre pasiunea ta, te aduce, de departe, în starea de a intra în competiţie romantică cu altcineva. Zvonurile vor circula cu viteza luminii la aceste sfârşit de săptămână, așa că vei lupta din greu să îţi fereşti numele de diferitele cercuri sociale în care bârfa este la loc de cinste. Ai muncit prea mult ca să îţi păstrezi reputația nepătată ca să fie ruinată acum.

În ce priveşte munca, fă cât mai mult posibil dimineaţa, până în prânz, în fiecare zi. Pentru că după-amiaza te poţi confrunta cu blocaje neaştptate.

Nu îi induce în eroare pe ceilalți creând o viziune excesiv de idealizată asupra lucrurilor. O apreciere realistă a situației este cea mai bună.

Este posibil dezgheţul emoțional, nu este timpul pentru ganduri negative. Fii atent la ceea ce spui. Alege dintre instrumentele și materialele pe care le foloseşti cel mai mult. Înlocuieşte ceea ce nu se potrivește standardelor tale.

Te confrunți cu o perioadă de decizii financiare. Eforturile de a obține o sumă de bani se extind și te ajută să acumulezi mai mult ca oricând. Poate că ești atât de ocupat, de fapt, că nu ai timp pentru prieteni și contacte sociale cât ţi-ai dori.

Este posibil să ai nevoie să găseşti un echilibru între responsabilitățile profesionale, dorinţa de a câştiga și nevoia de a elimina iluziile şi visele din când în când. Cu siguranță vei reuşi.

O serie de aspecte te pot încuraja să păstrezi cursul unui tratament sau al celui mai recent program de fitness. Dacă te-ai simțit descurajat în ultima vreme, în zilele următoare vei avea dovada că funcţionează. Universul te poate încuraja să continui. Bea multă apă, face bine la organism. Şi fii bun cu tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top