Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar septembrie 2018 Leu

Horoscop lunar septembrie 2018 Leu. Ești un spirit liber și te vei bucura de felul tău de a fi în luna septembrie. Înveți să te bucuri de lucrurile mărunte ale vieții și începi să luminezi orice încăpere pe care intri.

Horoscop lunar septembrie 2018 Leu

Luna septembrie este una solară pentru tine. Este luna în care e bine să îți pui dorințele cele mai arzătoare pentru că șansele de îndeplinire sunt uriașe. Așadar, toate planetele par să se alinieze pentru tine în luna septembrie.

Carieristic, este luna în care poți debuta în domenii noi, luna în care poți face față unor provocări care îți aduc acea adrenalină care îți lipsea.

Financiar, stai destul de bine motiv pentru care ai și surse numai bune să te distrezi. Mici excursii la munte sau la mare ori petreceri în cluburi îți aduc dozele necesare de momente de nebunie în care te poți exprima în voie.

Vei avea parte așadar de multe momente frumoase în prima lună a toamnei, deci trebuie să profiți de ea din plin.

Din punct de vedere amoros, luna aceasta este una potrivită pentru a începe o nouă relație. Dacă ai trăit recent o dezamăgire în dragoste, în septembrie îți poți lua revanșa.

Sunt avantajate foarte mult ieșirile în oraș. Ești genul de persoană care se îndrăgostește la prima vedere, așa că s-ar putea ca dragostea vieții tale să te invite la dans într-un weekend la o banală ieșire la discotecă.

Important de precizat e că trebuie să fii deschis la nou, să uiți ce nu a mers în iubirile anterioare, să te faci plăcut așa cum știi să o faci și să acorzi o nouă șansă. Nu uita că dacă tu nu dai o șansă unui nou început în dragoste, nimeni nu o va face pentru tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top