Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar septembrie 2018 Capricorn

Horoscop lunar septembrie 2018 Capricorn. În luna septembrie descoperi adevărata valoare a prieteniei și afli cine ține cu adevărat la tine.

Horoscop lunar septembrie 2018 Capricorn

Poți să testezi anumiți oameni dacă vrei să faci curățenie în lista ta de prieteni. Vei constata că fix oamenii pentru care nu băgai niciodată mâna în foc îți vor sări în ajutor când vei avea nevoie de el.

Din punct de vedere profesional, ai parte de o lună plină de surprize plăcute. Vei avea atât de mulți bani pe mâna ta încât îți vei promite tot felul de vacanțe exotice, iar cârcotașii vor fi destul de geloși și de invidioși și vor încerca să îți pună bețe în roate.

E o lună bună și pentru investiții, cu condiția să ai un plan de organizare bine pus la punct. Nu te aventura în domenii despre care nu ai habar sau în care experiența ta este nulă.

Cu dragostea se poate spune că stai și bine, dar și rău. Asta pentru că în continuare îți cauți nevoile în dragoste. Nu știi nici tu cu exactitate ce ar trebui să primești de la o persoană ca să te simți bine în doi. Poate că în septembrie vei afla cum ar trebui să arate portretul-robot al sufletului tău pereche.

La capitolul sănătate poți întâmpina mici probleme digestive, deci este indicat să renunți la băuturile alcoolice și la grăsimi și prăjeli. Nu ar strica o cură de detoxifiere măcar o săptămână. Ai parte de suficiente resurse să poți duce o viață mai sănătoasă, iar cu sportul ar trebui să cochetezi ceva mai mult!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top